En venta  1 dormitorio región Varna , Osenovo , 73 metros cuadrados | 69698755
En venta 1 dormitorio
región Varna, Osenovo
53 000
No se cobra IVA
73 metros cuadrados3er Ladrillo, 2015
ТЕЦ: Calefacción localГаз: NO
Премахни
Описание на имота:
Предлагаме на вниманието Ви прекрасен имот с изложение изток, в комплекс затворен тип в китно селце Осеново, на 18 км. северно от Варна и на 4 км. от морето.
Апартаментът има обща площ от 73 кв.м. и чиста жилищна площ от 67,80 кв.м., намира се на трети етаж от четириетажна тухлена сграда без асансьор. Състои се от коридор, голяма дневна-трапезария с кухненски кът, една спалня, баня с тоалетна, просторна тераса с достъп до нея от дневната и от спалнята, килер - 2,25 кв.м.
Апартаментът продава се в състояние 'До ключ': стените и тавани са боядисани, подовите настилки са ламиниран паркет в стаите, фаянс и теракот в кухненската част. Банята с тоалетната на напълно оборудвани със санитарна техника и бойлер, във всяка стая има инсталирани климатици и поставени плафони за осветление. От дневната и терасата се раскрива прекрасна пряка гледка към морето.
Имотът е подходящ както за инвестиция, така и за целогодишно живеене!
Комплексът се намира в края на селото, във високата му част. Има голямо пространство пред прозорците, както и красива морска панорама. На територията на комплекса има басейн, детска площадка, закрит и открит паркинг.
Годишната такса за поддръжка е 7 евро на кв. м. обща площ, това е около 511 Евро на годината. Собствениците в комплекса са граждани на различни държави; някои от тях постоянно живеят в комплекса. Комплексът има тишината и спокойствието в съчетание с всички удобства за постоянно живеене, а близостта до град Варна, до курортен комплекс 'Златни пясъци', КК'Албена' и Кранево го правят още по-привлекателен и като инвестиция!
Особености:
  • Con estacionamiento
  • Aislamiento térmico
  • Complejo cerrado
Цена

Цена на имота: 53 000 €

Цена en metros cuadrados: 726,027 €

Локация

región Varna, Osenovo

Статистика
  • 263разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 4 junio 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Aleksey Pamyatnij
0885069737

SKAYLAYN BALGARIYa OOD
Varna ul.Georgi Zhivkov 57, et.2, ap.4
En venta 1 dormitorio в región Varna, Osenovo
53 000 €
73 metros cuadrados3er Ladrillo, 2015