En venta  2 dormitorios Plovdiv , Kyuchuk Parizh , 114 metros cuadrados | 72800596
En venta 2 dormitorios
VIP
Plovdiv, Kyuchuk Parizh
106 400
El IVA está incluido.
114 metros cuadrados- Ladrillo, 2024
Central Heating: -Gas: -
Remove
Property Description:
ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА БЕЗ КОМИСИОННА!!! Малка триетажна сграда с Акт 15, Акт 16 до 4 месеца! На много добро място в квартала-Била, Коматевски възел, търговски комплекси и удобни транспортни връзки! Инвеститор с дългогодишна безупречна репутация в града (25 години) и множество завършени в срок и въведени в експлоатация обекти, които могат да Ви бъдат показани! Имот подходящ, както за лично ползване, така и като инвестиция с цел отдаване под наем. Поради близостта си до множество удобства локацията е търсено и предпочитано място.
Предлагаме Ви да закупите тристаен светъл апартамент в сградата с хубава голяма тераса пред всички стаи. За изграждането се използват само висококачествени материали, отговарящи на изискванията и предпочитанията за модерно жилищно строителство. Сградата осигурява на своите собственици комфортна среда за живот чрез жилища, проектирани с максимално използване на вътрешните пространства, много светлина, изключително ниски разходи за енергия и малък процент общи части. Възможност за закупуване на паркомясто.
Оферта която заслужава Вашето внимание - изключително добро съчетание от атрактивна цена, малка сграда пред Акт 16, добра локация в квартала и качествено изпълнение от доказан инвеститор.
Скицата на апартамента и визията на сградата отговарят на реалните измерения. Приложените изображения на интериорните решения са примерни за подобен тип жилище. Може да бъде изработен и реализиран сходен интериорен проект от екип на професионален дизайнер и изпълнители, с които работим в тясно сътрудничество от дълги години. Множество реални завършени обекти до момента в гр. Пловдив и региона.
За повече информация, моля обадете се на посочения телефон.
Features:
  • Bajo construcción
  • Elevar
  • Con estacionamiento
  • Control de acceso
Price

Property price: 106 400 €

Price en metros cuadrados: 933,333 €

Location

Plovdiv, Kyuchuk Parizh

Statistics
  • 21views
  • 0saves
The ad has been updated on 31 mayo 2024
Contact seller
089XXX... (show)

KANDELA
Plovdiv ul. Ivan Vazov 14, et. 2
En venta 2 dormitorios в Plovdiv, Kyuchuk Parizh
106 400 €
114 metros cuadrados- Ladrillo, 2024