À vendre  2 chambres Plovdiv , Kyutchouk Parij , 114 m² | 72800596
À vendre 2 chambres
VIP
Plovdiv, Kyutchouk Parij
106 400
La TVA est incluse
114 m²- Brique, 2024
Chauffage central: -Gaz: -
Retirer
Description de la propriété :
ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА БЕЗ КОМИСИОННА!!! Малка триетажна сграда с Акт 15, Акт 16 до 4 месеца! На много добро място в квартала-Била, Коматевски възел, търговски комплекси и удобни транспортни връзки! Инвеститор с дългогодишна безупречна репутация в града (25 години) и множество завършени в срок и въведени в експлоатация обекти, които могат да Ви бъдат показани! Имот подходящ, както за лично ползване, така и като инвестиция с цел отдаване под наем. Поради близостта си до множество удобства локацията е търсено и предпочитано място.
Предлагаме Ви да закупите тристаен светъл апартамент в сградата с хубава голяма тераса пред всички стаи. За изграждането се използват само висококачествени материали, отговарящи на изискванията и предпочитанията за модерно жилищно строителство. Сградата осигурява на своите собственици комфортна среда за живот чрез жилища, проектирани с максимално използване на вътрешните пространства, много светлина, изключително ниски разходи за енергия и малък процент общи части. Възможност за закупуване на паркомясто.
Оферта която заслужава Вашето внимание - изключително добро съчетание от атрактивна цена, малка сграда пред Акт 16, добра локация в квартала и качествено изпълнение от доказан инвеститор.
Скицата на апартамента и визията на сградата отговарят на реалните измерения. Приложените изображения на интериорните решения са примерни за подобен тип жилище. Може да бъде изработен и реализиран сходен интериорен проект от екип на професионален дизайнер и изпълнители, с които работим в тясно сътрудничество от дълги години. Множество реални завършени обекти до момента в гр. Пловдив и региона.
За повече информация, моля обадете се на посочения телефон.
Caractéristiques:
  • En cours de construction
  • Ascenseur
  • Avec un parking
  • Contrôle daccès
Prix

Prix de l'immobilier: 106 400 €

Prix sur m²: 933,333 €

Emplacement

Plovdiv, Kyutchouk Parij

Statistiques
  • 22vues
  • 0enregistre
L'annonce a été mise à jour le 31 mai 2024
Contacter le vendeur
089XXX... (montrer)

KANDELA
Plovdiv oul. Ivan Vazov 14, et. 2
À vendre 2 chambres в Plovdiv, Kyutchouk Parij
106 400 €
114 m²- Brique, 2024