En venta  2 dormitorios Varna , Briz , 100 metros cuadrados | 73341318
En venta 2 dormitorios
Varna, Briz
255 000
No se cobra IVA
100 metros cuadrados3er Ladrillo, 2019
Ústřední topení: NOPlyn: NO
Odstranit
Popis nemovitosti:
САМО от СМЕНИ АДРЕСА просторен тристаен апартамент на пешеходно разстояние от Морската градина в град Варна.

Жилището се намира в комплекс Корал Резидънс, спечелил първо място за Сграда на годината за 2019 год. Разположено на трети жилищен етаж с асансьор, с чиста площ 90 кв.м (100 кв.м с общи части) и се състои от широко входно антре, просторна дневна с кухня и излаз на тераса, две спални, баня с тоалетна и килер, който може да се превърне във втори санитарен възел. Жилището е напълно обзаведено, оборудвано и климатизирано с инсталирана мулти-сплит климатична система, интернет и тв-оптични кабелни връзки, блиндирана входна врата и PVC прозорци с многофункционално и нискоемисионно K-стъкло. Фасадата на сградата е топлоизолирана с 10 см EPS.

Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп и интелигентна видеодомофонна система. За комфорта на живущите в комплекса има басейн, детска площадка, външно паркомясто и перфектно поддържани зелени площи за отдих.

Комплексът е ситуиран на пешеходно разстояние от спирка на градски транспорт, Ситимаркет, Паркмарт, Морска градина и златистия пясък.

Квартал Бриз е най-бързоразвиващия се и един от най-желаните за живеене райони във Варна, заради близостта си до плажовете, Морска градина, центъра на Варна, училища, университети и други удобства в района.

Прекрасна възможност за инвестиция с цел отдаване под наем или целогодишно живеене в имот, с висока кредитна оценка, разположен във висок клас сграда с паркова среда.

Агенция СМЕНИ АДРЕСА предлага и други подобни имоти, с което улеснява избора Ви, предлага допълнителни услуги от оформяне на документи и вадене на разрешителни до построяване и обзавеждане на Вашия нов дом, съдейства за отпускане на кредити при най-добри условия, извършва обстойна юридическа проверка на имотите и изготвя всички необходими документи за сделка.

За повече информация и огледи не се колебайте да се свържете с мен, като цитирате КОД: 010979

СМЕНИ АДРЕСА с НАС, докато другите все още търсят!
Cena

Cena nemovitosti: 255 000 €

Cena en metros cuadrados: 2550 €

Umístění

Varna, Briz

Statistika
  • 17pohledy
  • 0šetří
Inzerát byl zveřejněn dne 18 junio 2024
Kontaktovat prodejce
087XXX... (ukázat)
Činidlo
Martin Argirov
0899707807

SMENI ADRESA EOOD
Varna gr. Varna, bul. Vladislav Varnenchik 112, et. 3, ofis 12
En venta 2 dormitorios в Varna, Briz
255 000 €
100 metros cuadrados3er Ladrillo, 2019