Myytävänä  Talo Burgasin alue , Sinemorets , 151 neliömetriä | 50963106
Myytävänä Talo
Burgasin alue, Sinemorets
279 000
ALV sisältyy hintaan
151 neliömetriä(550 neliömetriä)- Tiili, 2023
Keskuslämmitys: -Kaasu: -
Poista
Kiinteistön kuvaus:
ID 3904 Приветстваме ви да разгледате тази чудесна новопостроена едноетажна къща, предлагана от агенция за недвижими имоти 'Votchina' в село Синеморец. Тази къща, завършена и въведена в експлоатация през 2023-та година, е идеалният избор за всеки, който цени комфорта, качеството и съвременния стил на живот.

С разгъната застроена площ от 151 квадратни метра, тази масивна сграда е изградена с изключително висококачествени материали и съгласно всички съвременни изисквания. Покривът е с плоски керемиди, а немската дограма с троен стъклопакет и Ка стъкла гарантират висока енергийна ефективност и отлична звукоизолация. Входната врата от марката Хьорман допълнително подчертава сигурността и елегантността на имота. Графитната топлоизолация с дебелина 10 см и мазилката Baumit с добавки за предпазване от плесен осигуряват оптимална терморегулация и дълготрайност на сградата.

В интериора на къщата ще откриете просторна всекидневна, съчетана с кухненски кът, 3 спални, всяка със собствена луксозна баня и тоалетна, отделна тоалетна за всекидневната, вътрешен склад и отделен външен склад. Верандата предлага приятна обстановка за отдих с изглед към природата.

Къщата е завършена до ключ, с бани облицовани с луксозен гранитогрес, винилова настилка в стаите, МДФ интериорни врати и боядисани стени и тавани с монтирани контакти и ключове. Тя е готова за обзавеждане, предлагайки ви възможността да я персонализирате с вашите любими мебели и декорации.
Не пропускайте възможността да станете собственик на този изключителен имот в един от най-живописните райони на Българското Черноморие. Свържете се с нас днес, за да устроим оглед или да получите допълнителна информация.
Ominaisuudet:
  • Parkkipaikalla
  • Turvakamerat
  • Turvallisuus
  • Lämpöeristys
Hinta

Kiinteistön hinta: 279 000 €

Hinta päällä neliömetriä: 1847,682 €

Sijainti

Burgasin alue, Sinemorets

Tilastot
  • 4näkymät
  • 0säästää
Ilmoitus on päivitetty 14 kesäkuu 2024
Ota yhteyttä myyjään
087XXX... (näytä)

VOTTšINA
Varna bul. 'Marija Luiza' 24 vh. b of. 13
Myytävänä Talo в Burgasin alue, Sinemorets
279 000 €
151 neliömetriä- Tiili, 2023