На продаж  Будинок область Бургас , Синеморец , 151 кв.м | 50963106
На продаж Будинок
область Бургас, Синеморец
279 000
ПДВ включено
151 кв.м(550 кв.м)- Цегла, 2023
Центральне опалення: -газ: -
видалити
Опис нерухомості:
ID 3904 Приветстваме ви да разгледате тази чудесна новопостроена едноетажна къща, предлагана от агенция за недвижими имоти 'Votchina' в село Синеморец. Тази къща, завършена и въведена в експлоатация през 2023-та година, е идеалният избор за всеки, който цени комфорта, качеството и съвременния стил на живот.

С разгъната застроена площ от 151 квадратни метра, тази масивна сграда е изградена с изключително висококачествени материали и съгласно всички съвременни изисквания. Покривът е с плоски керемиди, а немската дограма с троен стъклопакет и Ка стъкла гарантират висока енергийна ефективност и отлична звукоизолация. Входната врата от марката Хьорман допълнително подчертава сигурността и елегантността на имота. Графитната топлоизолация с дебелина 10 см и мазилката Baumit с добавки за предпазване от плесен осигуряват оптимална терморегулация и дълготрайност на сградата.

В интериора на къщата ще откриете просторна всекидневна, съчетана с кухненски кът, 3 спални, всяка със собствена луксозна баня и тоалетна, отделна тоалетна за всекидневната, вътрешен склад и отделен външен склад. Верандата предлага приятна обстановка за отдих с изглед към природата.

Къщата е завършена до ключ, с бани облицовани с луксозен гранитогрес, винилова настилка в стаите, МДФ интериорни врати и боядисани стени и тавани с монтирани контакти и ключове. Тя е готова за обзавеждане, предлагайки ви възможността да я персонализирате с вашите любими мебели и декорации.
Не пропускайте възможността да станете собственик на този изключителен имот в един от най-живописните райони на Българското Черноморие. Свържете се с нас днес, за да устроим оглед или да получите допълнителна информация.
особливості:
  • З паркінгом
  • Камери спостереження
  • Безпека
  • Теплоізоляція
Ціна

Ціна нерухомості: 279 000 €

Ціна на кв.м: 1847,682 €

Місцезнаходження

область Бургас, Синеморец

Статистика
  • 7погляди
  • 0зберігає
Оголошення оновлено 14 червень 2024
Зв'язатися з продавцем

ВОТЧИНА
Варна бул. 'Мария Луиза' 24 вх. б оф. 13
На продаж Будинок в область Бургас, Синеморец
279 000 €
151 кв.м- Цегла, 2023