À vendre  Maison Varna , m-t Dolna Traka , 500 m² | 21492718
À vendre Maison
Varna, m-t Dolna Traka
850 000
La TVA n'est pas incluse
500 m²(825 m²)- Brique, 2014
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
''Купи в България' предлага уникална по своето местоположение къща, разположена в район с напълно изградена инфраструктура, елитен за живеене и характеризиращ се с лесен и бърз достъп, както до града, така и до плажовете на курортните комплекси.

Имотът е разпределен на четири нива с РЗП 500 кв.м. в добре озеленен двор с барбекю, басейн, гаража, цветна градина с поливна система и шадраван с осветление с рози и вечнозелени храсти. Заден двор с поливна система и овошки, джакузи, зона с шатра и баня с тоалет.

Разпределение:

I-во ниво има два входа. Вход едно: голяма веранда, с гледка към цветна градина и морето, към вестибюл две големи стаи с баня и тоалетна към тях. Вход две: към входно антре с вътрешно стълбище и един самостоятелен апартамент състоящ се от дневна с кухненски кът, спалня, баня и тоалетна.
II-ро ниво: самостоятелен апартамент с общ тракт - дневна, трапезария и кухня, спалня с гардеробна , баня с джакузи към спалнята и перално помещение. Малък закрит балкон, тоалетна с душ кабина за гости и голяма тераса с гледка към морето.
III-то ниво: два самостоятелни апартамента с дневна спалня и баня с тоалетна общ хол и тоалетна за гости, общ балкон с гледка към морето.
IV- то ниво: голяма панорамна зала с билярдна маса и малък балкон с гледка към морето.
Къщата е оборудвана с климатици и соларни панели които осигуряват топла вода от април до октомври. Продава се напълно обзаведена.

Къщата е завършена с качествени материали. В чудесно озеленения двор е изградено барбекю, а в гаража има възможност за паркиране на два автомобила.
На разположение сме за подробности и бързо организиране на огледи. ID 9018
Особености:
  • Meublé
  • Avec un parking
  • Avec un garage
Цена

Цена на имота: 850 000 €

Цена sur m²: 1700 €

Локация

Varna, m-t Dolna Traka

Статистика
  • 61разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 27 mars 2024
Попитай продавача
052 XXX... (покажи)

KOuPI V BALGARIYa
Varna oul. Akad. Andrei Saharov 19
À vendre Maison в Varna, m-t Dolna Traka
850 000 €
500 m²- Brique, 2014