À vendre  3+ chambres région Bourgas , Lozenets , 374 m² | 29748337
À vendre 3+ chambres
région Bourgas, Lozenets Voir sur la carte
Sur demande
374 m²Rez-de-chaussée Brique, 2012
Chauffage central: -Gaz: -
Retirer
Description de la propriété :
Предлагаме на вашето внимание уникален по род и дизайн многостаен апартамент, който се състои от 5 самостоятелни спални, 2 всекидневни (1 с кухненска част и 1 самостоятелна), 5 бани с душ и WC, 1 отделна WC в холната част, 3 тераси, ФИТНЕС и ТУРСКА БАНЯ.
Апартамента е напълно оборудван с всичко необходимо за живеене. Кухнята и повечето мебели са италианско производство. Всички осветителни тела са произведени в Италия.
На втория етаж има две отделни спални с отделни санитарни възли. Всяка от спалните има 2 тераси с изглед към морето. Партерните апартаменти са обединени с просторна тераса. Спалнята на първия етаж, която има излаз на терасата е с допълнителна професионална шумоизолация, осигуряваща комфортен сън. Всички стаи са оборудвани с климатик. Всекидневните са с разтегателен диван, което позволява настаняване до 15 човека едновременно.
Към апартамента има обособен фитнес кът с уреди за упражнения STAR TRAC и музикална система HARMAN KARDON. За по-добро качество на звука таванът на фитнеса е професионално шумоизолиран, като в него са монтирани и високоговорители, за да се осигури висококачествен звук от стерео системата. Допълнителни високоговорители са монтирани и в тавана на предверието на хамама и тоалетната, свързани с Турската баня. Музикалната система също ви позволява да гледате филми със стерео звуков ефект. Също така във фитнес зоната има много удобен италиански трансформиращ се диван, който ви позволява да се отпуснете удобно след хамам и да гледате филми. Има малък витринен хладилник за напитки Либхер.
В непосредствена близост до фитнес зоната има пълноценна професионална турска баня с удобни пейки за удобно парене и зона за релакс с тропически душ. За фитнеса е изработен специален проект от г-н Семерджиев (архитект на комплекса).
Към апартамента има обособен кът за пералня, сушилня и сушилня за дрехи с италиански шкафове за съхранение на домакински пособия.
Има и помещение за съхранение на велосипеди, колички, бутилки за вода и др. с италиански стелажи.
Апартаментът разполага с няколко удобни вградени гардероба в дневната с кухня, както и в коридорите на първия и втория етаж, позволяващи да съхранявате куфари, обувки и много други.
Разположен е в тихата част на комплекса на пешеходно разстояние от му северния вход, което улеснява пренасянето на куфари, покупки и други. Има два основни входа, единият от входната врата, а другия през верандата, който е по-удобен е лесно достъпен от и до плажа (за 3-5мин) и вътрешността на комплекса.
Има и паркомясто за автомобил в подземния блок 3 на комплекса с площ от 12,50 кв.м. и паркомясто за мотоциклет или скутер с площ от 6 кв.м
Супермаркетът на комплекса е на 5 минути. На 5 минути са и салон за красота, спа и ресторант. Апартаментът разполага с всичко необходимо за комфортен престой на голямо семейство с деца или приятели.
Имотът, който ви представихме е обединен от три апартамента (Ап. 4 - 162.92 кв.м мезонет на 2 етажа, Ап. 3 - 77.34 кв.м и Ап. 4А - 134.15 кв.м - фитнес) са свързани помежду си с висококачествени, красиви интериорни врати, като са запазени и входните врати на всеки един апартамент, за да могат да се разделят по всяко време без ремонтни дейности.
При допълни въпроси или желание за оглед, оставяме на ваше разположение.

Caractéristiques:
  • connexion Internet
  • Meublé
  • Contrôle daccès
  • Sécurité
  • Isolation thermique
  • Complexe fermé
Prix

Prix de l'immobilier: Sur demande

Prix :

Emplacement

région Bourgas, Lozenets

Statistiques
  • 20vues
  • 0enregistre
L'annonce a été publiée le 28 mai 2024
Contacter le vendeur
089XXX... (montrer)

STEI MENIDJMANT
Bourgas jk Zornitsa, bl.82
À vendre 3+ chambres в région Bourgas, Lozenets
Sur demande
374 m²Rez-de-chaussée Brique, 2012