À vendre  Maison région Lovetch , Tchiflik , 198 m² | 68019211
15 des photos

À vendre Maison в région Lovetch, Tchiflik, 198 m²

90 000
Aucune TVA n'est facturée
198 m²(784 m²)- Brique
Chauffage central: -Gaz: -
Description de la propriété :
? Триетажна къща за продажба в живописния курортен комплекс Чифлика, само на 300 метра от прочутите минерални басейни и лековити води ?. Имотът предлага идеални условия както за постоянно живеене, така и за успешен семеен бизнес ?, свързан с туризъм, като къща за гости, каквато е била използвана в миналото.

Къщата е с площ от 200 кв.м. и просторен двор от 800 кв.м., където всеки момент може да се насладите на чистия планински въздух ???.

Разпределение:

Първи етаж: Механа ?, която ще стане любимо място за събиране на близки и приятели, и два удобни гаража ?.

Втори етаж: Две спални ?, уютна кухничка ??, просторна всекидневна ??, коридор, баня с тоалетна ? идеален етаж за семеен уют ???????.

Трети етаж: Четири стаи с възможност за обособяване на кухня и тоалетна ?? може да бъде превърнат в самостоятелно жилищно пространство.

Дворът ? предлага голям навес с барбекю ?, камина ? и пещ, идеални за топли вечери с приятели ?. Външна тоалетна също е осигурена за допълнително удобство ?. Водоснабдяването е гарантирано чрез централен водопровод ?, а за сигурност има и хидрофор ?.

Чифлика е сърцето на Троянския Балкан ?? място, известно с чистия си въздух и величествените околности, изпълнени с гори и реки ??. На кратко разстояние от къщата се намира Национален парк 'Централен Балкан' ?, който предлага възможности за планински туризъм ????, разходки и истинско свързване с природата ?. В близост е и историческият Троянски манастир ? един от най-значимите културни обекти в България ??.

Минералните води ? в района на Чифлика са известни със своите лечебни свойства ?, като привличат хора от цялата страна ?, търсещи облекчение и възстановяване ????. Тези природни извори предлагат както релаксация ?, така и разнообразни терапевтични процедури, благодарение на богатия им минерален състав ?.

Местните жители на Троянския Балкан са известни със своето гостоприемство ? и свързаност с природата ?. Регионът е перфектен за всички, които ценят автентичната българска кухня ?, приготвена с пресни, местни продукти ??. Не пропускайте да опитате домашно вино ? и ракия ?!

Природата около къщата е изключително разнообразна и предлага много за любителите на разходките ???? и събирането на гъби ?. Балканът е богат на ядливи гъби и диви плодове ?, а зелените поляни ? създават истинска хармония между човек и природа ?.

Четирите сезона в Троянския Балкан носят своя уникална красота ?????:

Пролетта е изпълнена с цъфтящи цветя ? и свежа зеленина ?.

Лятото предлага прохлада под сянката на вековни дървета ?.

Есента идва с топли цветове ? и златисти листа ?.

Зимата създава приказна снежна картина ????.

9??0?? 0??0??0?? евро
À vendre  Maison région Lovetch , Tchiflik , 198 m² | 68019211 - image [2]
À vendre  Maison région Lovetch , Tchiflik , 198 m² | 68019211 - image [3]
À vendre  Maison région Lovetch , Tchiflik , 198 m² | 68019211 - image [4]
À vendre  Maison région Lovetch , Tchiflik , 198 m² | 68019211 - image [5]Voir ensuite 11 des photos
Prix

Prix de l'immobilier: 90 000 €

Prix sur m²: 454,545 €

Abonnez-moi pour les notifications de changement de prix
Emplacement

région Lovetch, Tchiflik

Statistiques
  • 1voir
  • 0enregistre
L'annonce a été publiée le 14 septembre 2024
Contacter le vendeur
089XXX... (montrer)

RIALNYuHOOuM
Sofia jk.Nadejda bl.172
À vendre Maison в région Lovetch, Tchiflik
90 000 €
198 m²- Brique
call20896166717