A louer  Boutique Sofia , Stoudentski grad , 281 m² | 73221572
A louer Boutique
Sofia, Stoudentski grad
3400
La TVA n'est pas incluse
281 m²Rez-de-chaussée
Chauffage central: -Gaz: -
Retirer
Description de la propriété :
Агенция Consensus Estates Ви представя магазин под наем в квартал Студентски град, разположен в близост до НСА и непосрествено до Dominos Pizza. Имотът се отличава с лице към улицата и предлага удобства като втори вход с достъп за зареждане на стоки. Чистата площ на магазина е 281 кв.м., а цената за наем е 3400 евро без ДДС.

Магазинът е част от луксозна сграда и осигурява отопление на ток с климатик и добра енергийна ефективност, предвид отличното качество на външната изолация. Разполага с изключително удобно местоположение, близо до спирки на градски транспорт, медицински заведения, Зимен дворец на спорта, Национална спортна академия Васил Левски и УНСС в Студентски град.

Перфектен както за магазин за дрехи, този прекрасен търговски обект може да бъде предназначен за всякакъв вид бизнеси. С огромните си витрини, обектът е видим от всяка част на улицата. Има предвидени шкафчета за служителите в складовата част.

Consensus Estates гарантира не само качествени жилищни решения, но и предлага изрядна документация за покупко-продажба, наем и всякакви допълнителни договори. Нашата агенция се грижи за пълното ви юридическо обслужване и предоставя съдействие при банково финансиране на сделката. Разчитайте на нас за един гладък и успешен процес на покупко-продажба на вашия бъдещ дом.
Prix

Prix de l'immobilier: 3400 €

Prix sur m²: 12,1 €

Emplacement

Sofia, Stoudentski grad

Statistiques
  • 115vues
  • 0enregistre
L'annonce a été mise à jour le 21 mai 2024
Contacter le vendeur
088XXX... (montrer)

KONSENSOuS ESTEITS
Sofia oul.Tsar Simeon 38
A louer Boutique в Sofia, Stoudentski grad
3400 €
281 m²Rez-de-chaussée