À vendre  Maison région Pernik , Dolna Dikanya , 137 m² | 89071942
17 снимки

À vendre Maison в région Pernik, Dolna Dikanya, 137 m²

255 000
La TVA est incluse
137 m²(770 m²)- Brique, 2023
ТЕЦ: -Газ: -
Описание на имота:
Приятна и уютна къща в идиличната природа на Долна Диканя Вашият нов дом само на 500м язовир от язовира на реалитито Фермата 8 - Язовир Диканите!

Заповядайте в уютната къща, която има всичко необходимо за комфортен живот в сърцето на природата! Предлагаме нова къща с площ от 137 м², разположена в живописното село Долна Диканя, само на 40 минути с автомобил от Руски паметник в София по АМ Струма, а скоро чрез престоящата връзка през кв. Горна баня, времето вероятно ще се съкрати защо не и наполовина. Огледайте в нета, имот не се купува спонтанно, а с мисъл и перспектива, няма такова предложение и за пари Х 3 ако искаш да си компактен и точно в десятката на Природата около София.

Тази прекрасно проектирана къща, избягва разумно север и включва:
- Просторен хол с кухня, идеален за семейни събирания и гости.
- Три комфортни спални, които предлагат уют и спокойствие.
- Мокро помещение и две бани/тоалетни за удобно ежедневие.
- Общата тераса от 30 м² е перфектна за релакс на открито и срещи с приятели.

Къщата е построена с високо качество на строителство, използвайки само най-добрите материали: тухла с две плочи, едната от които води към обитаем таван.

Дворът е с площ от 770 м² и правилна, правоъгълна форма предлага изобилие от пространство за отдих и игри, а природата около вас е буквално въздействаща. Всеки ден ще се радвате на гледки към величествените Верила планини и Рила планини, а в ясно време и на връх Мусала.

Четете обявата, защото искате Природа, нали? Ето ви я: тази къща няма аналог от към Натурална Природа в най-чист вид! Полята около нея най-често се засяват със слънчоглед, рапица, лавандула, царевица, жито. Представете си всичките снимки в представянето, но през май, юни и юли.

Чистият и лечебен въздух, аналогичен по състав на този в Сандански /направете справка в нета/ и сплотената общност в Долна Диканя ще направят живота ви тук просто прекрасен. Кукерскии обичаи, работещо читалище, сценки, празнични представления и състави. Детска градина на около 4км по асфалт и 1км по селски път. Липса на какво и да е престъпност и малцинства.

Разположено на комфортно разстояние от забележителности и услуги, селото предлага:
- Четири магазина и нови инициативи за развитие.
- Язовир Диканите, известен с изобилието си от риба, само на 500 метра от вашия нов дом и нелош ресторант на язовирната стена.

Не чакайте! Нерешителността е порок и може да бъдете изпреварени, това е самата истина. Тази къща е идеалното място за живот и отдих, предлагаща комфорт и спокойствие, но и с бърз достъп до София, Перник, Радомир и Дупница. Възможностите са неограничени тук ще намерите щастието, което търсите! Тук ще се зареждате на много удобно разстояние от София за вила, което разстояние пък изключва дублирането на втори дом. Видео с визуализация в обявата. Не я пропускайте!

Начин на предаване: Стени за турбозол /Шпакловка/, Замазска няма по стандарт /може да се отоплявате с термопомпа и няма да се наложи да къртите/, Таван на гибскартон с изолация, Поставена пречиствателна станция, Цокли, пътеки и тераса недовършени /имате право на избор, и те не са в проджната цена/, Ограда - и това е оставено на вас /няма смисъл да налагаме собствено мислене при такъв необятен избор от варианти. Не ни се поставя нещо бюджетно, което може да махнете и то с основание/. Без външна врата, Ток и вода на тапа. Готови изпълнители за всичко и буквално до месец сте вътре!

Къщата се продава в състоянието от снимките и описанието. Тези допълнителни дейности са отнети от цената й при степен на крайна завършеност.

Първият печели и тук!

Комисион не се дължи, представлявам собственика безвъзмездно!
À vendre  Maison région Pernik , Dolna Dikanya , 137 m² | 89071942 - image [2]
À vendre  Maison région Pernik , Dolna Dikanya , 137 m² | 89071942 - image [3]
À vendre  Maison région Pernik , Dolna Dikanya , 137 m² | 89071942 - image [4]
À vendre  Maison région Pernik , Dolna Dikanya , 137 m² | 89071942 - image [5]Виж следващите 13 снимки
Цена

Цена на имота: 255 000 €

Цена sur m²: 1861,314 €

Абонирай ме за известия за промяна в цената
Локация

région Pernik, Dolna Dikanya

Статистика
  • 7разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 14 septembre 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
EKSTRAVARDJIN.BG OOD
Sofia Andrei Lyaptchev 7 BG175236810
À vendre Maison в région Pernik, Dolna Dikanya
255 000 €
137 m²- Brique, 2023
call20888234519