Da affittare  Ufficio Sofia , Lozenets , 102 mq | 22476969
Da affittare Ufficio
Sofia, Lozenets
1200
L'IVA non è inclusa
102 mq
Центральне опалення: -газ: -
видалити
Опис нерухомості:
Consensus Estates представя един впечатляващ офис под наем в Бизнес център , разположен в престижния квартал Лозенец . Този офис предлага не само удобство и функционалност, но и модерен и стилен дизайн, който ще подчертае професионализма на вашия бизнес.

Характеристики:

Тераса
Архивно помещение
Самостоятелен санитарен възел
Индивидуална климатизация
Пожароизвестителна система
СОТ
ТЕЦ
Сградата се отличава с луксозно и модерно завършена визия. Входът през двора ви посреща с красиви зелени площи и също така предоставя възможност за опционално наемане на паркоместа, ако е необходимо. За Вашата безопасност и спокойствие са налице рецепция с администратор, 24-часова физическа и техническа охрана, както и видеонаблюдение. Общите части се поддържат в перфектно състояние, осигурявайки ви комфортна работна обстановка.

Офис пространството е създадено в модерен и красив стил, с подова настилка от висок клас гранитогрес, иновативно осветление и климатизация, които ще осигурят идеалната работна среда за Вас и Вашия екип.

Този офис е идеален както за стандартни офисни дейности, така и за творчески области като арт студия или салони за красота. Пространството може да бъде адаптирано според вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Посочената наемна цена за месец НЕ включва такса поддръжка и ДДС.

Consensus Estates гарантира не само качествени жилищни решения, но и изрядна документация за покупко-продажба, наем и всякакви допълнителни договори. Нашата агенция се грижи за пълното Ви юридическо обслужване и предоставя съдействие при банково финансиране на сделката. Разчитайте на нас за един гладък и успешен процес на покупко-продажба на Вашия бъдещ дом, покупката на парцел или наемане на перфектното помещение за Вашия бизнес.

особливості:
  • Sollevare
  • Lusso
  • Sicurezza
  • Aria condizionata
  • Cablaggio
  • connessione internet
Місцезнаходження

Sofia, Lozenets

Статистика
  • 29погляди
  • 0зберігає
Оголошення опубліковано на 12 giugno 2024
Зв'язатися з продавцем

KONSENSUS ESTEJTS
Sofia ul.Tsar Simeon 38
Da affittare Ufficio в Sofia, Lozenets
1200 €
102 mq