In vendita  Complotto regione Plovdiv , Parvenets , 910 mq | 39670200
1 immagini

In vendita Complotto в regione Plovdiv, Parvenets, 910 mq

30 500
Non viene addebitata l'IVA
910 mq
Regolamento: SÌElettricità: SÌAcqua: SÌ
Descrizione della proprietà:
- **Цена:** 30,500

- **Обща площ:** 910 кв.м.

- **В регулация:** Да

#### Описание на имота:

Този привлекателен парцел се намира в живописното село Първенец, само на 5 минути от центъра на Пловдив. С площ от 910 кв.м., парцелът предлага идеална възможност за строителство на нов дом, вила или инвестиционен проект. Наличието му в регулация гарантира лесен и бърз процес на изграждане.

#### Предимства:

- **Близост до Пловдив:** Само на 5 минути с кола от Пловдив, което ви позволява да се насладите на всички удобства на града, докато се наслаждавате на спокойствието и чистия въздух на селото.

- **Природни красоти:** Село Първенец е разположено в подножието на планината Родопи, предлагайки завладяващи панорамни гледки към Пловдив и околните природни забележителности.

- **Бягство от градския стрес:** Парцелът предоставя идеалната възможност за отдалечаване от шума и стреса на градския живот, без да се лишаваш от удобството да бъдеш в близост до града.

- **Удобства и инфраструктура:** Село Първенец разполага с добре развита инфраструктура, включително магазини, училища и други удобства, което го прави идеално място за живеене.

- **Инвестиционен потенциал:** С местоположението си и потенциала за развитие, парцелът представлява отлична инвестиционна възможност за бъдещите собственици.

Не пропускайте възможността да придобиете този изключителен парцел в едно от най-живописните и спокойни места в близост до Пловдив. Свържете се с нас за повече информация и огледи!
Caratteristiche:
  • Per la costruzione di alloggi
Prezzo

Prezzo della proprietà: 30 500 €

Prezzo SU mq: 33,516 €

Iscrivimi per ricevere notifiche di variazione dei prezzi
Posizione

regione Plovdiv, Parvenets

Statistiche
  • 22visualizzazioni
  • 0salva
L'annuncio è stato pubblicato il 22 luglio 2024
Contatta il venditore
089XXX... (spettacolo)
AGENTsIIa ZVEZDA
Plovdiv Ul. Vasil Sokolov 9, et. 1
In vendita Complotto в regione Plovdiv, Parvenets, 910 mq
30 500 €
910 mq
call20893901806