In vendita  1 camera da letto Sofia , Levski , 67 mq | 46329474
5 immagini

In vendita 1 camera da letto

Sofia, Levski location4Vedi sulla mappa
107 946
L'IVA è inclusa
67 mqMattone
Riscaldamento centralizzato: -Gas: -
Descrizione della proprietà:
BULGARIA SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY представя на Вашето внимание двустаен апартамент в  нов комплекс, който ще бъде изграден в непосредствена близост до Ботевградско шосе и ново-формиращия се съвременен и модерен район в кв. Левски започва да се изгражда през месец Август 2024 г.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

Чиста площ: 57.86 кв.м.

С общи части: 67.47 кв.м.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

Преградните стени в сградите ще бъдат изградени с керамичните тела Porotherm на австрийския концерн Wienerberger. 
Дограма: седемкамерен PVC профил на водещия немски производител REHAU. 
Остъкляването ще бъде с нискоемисионни стъкла в троен стъклопакет с топли дистанционери в камерите за минимализиране на топлинните загуби. Външните входни врати на сградата ще бъдат изпълнени с алуминиев профил и ще бъдат свързани към определените системи за контрол на достъпа.
Хидроизолации: KÖSTER BAUCHEMIE. Изпълнението на хидроизолационните работи е от изключителна важност за качеството на строежа, поради което тяхното полагане и съхранение по време на строителството се ползва със завишен инвеститорски контрол. 
Топлоизолации: Фасадните решения на сградите ще бъдат проектирани и изпълнени с топлоизолационните системи на  австрийския концерн BAUMIT, с минимална дебелина на топлоизолацията от 10 см.. Между отопляеми и неотопляеми помещения ще бъде положена/монтирана допълнителна топлоизолация. Всички специфични детайли ще бъдат подробно разработени към проектната документация на обекта. 
Звукоизолации: За сградите се предвижда полагането на звукоизолация срещу ударен шум върху подовите конструкции над жилищни помещения, както и звукоизолация от въздушен шум между отделни имотни единици на определени с проектните решения места. 
Отопление: Отоплението е решено на електричество. До средата на месец декември 2023г. собствениците могат да заявят допълнителното изграждане на индивидуално подово отопление и охлаждане чрез подови / стенни конвектори, захранвани от индивидуална термопомпа. Използването на електроенергията за отопление в комбинация с изключително икономичната инсталация на термопомпите ще сведе експлоатационните разходи на недвижимите имоти до минимум.
Охлаждане: Охлаждането на имотите е решено чрез индивидуални климатици или термопомпи, като за външните тела са осигурени конкретни места в обема на сградата.
Контрол на достъпа: В сграда ДИАГОНАЛИ ще бъде изградена цялостна високотехнологична система за регламентиране и контрол на достъпа. 
Озеленяване: Основната концепция за всички сгради и реализирани имоти на инвеститора е богатото декоративно озеленяване на вътрешните дворни пространства,  решението им като пешеходни зони и задължителното отделяне на автомобилни и пешеходни пътища, с което се постига максимален комфорт.

ПРЕДИМСТВА НА ИМОТА:

Проектираните апартаменти са от едностайни до изключителни четиристайни апартаменти на последните етажи, разкриващи красива гледка от просторните тераси.
Предлагат се гаражи, парко места и няколко търговски обекта.
При проектирането на сградите се набляга на функционалните решения и богато озеленените вътрешни и външни пространства. 

ЛОКАЦИЯ НА ИМОТА:

Жилищните сграда са ситуирани на изключително комуникативно място и в непосредствена близост до бъдеща спирка на метрото, супермаркети и детска градина. Достъпа до центъра е само на 10 мин. С кола по един от хубавите булеварди в София.

Цената на имота е с включено ДДС.

1,600.00 €/ кв.м. с ДДС.

Ref 7175
Caratteristiche:
  • Sollevare
In vendita  1 camera da letto Sofia , Levski , 67 mq | 46329474 - Immagine [2]
In vendita  1 camera da letto Sofia , Levski , 67 mq | 46329474 - Immagine [3]
In vendita  1 camera da letto Sofia , Levski , 67 mq | 46329474 - Immagine [4]
In vendita  1 camera da letto Sofia , Levski , 67 mq | 46329474 - Immagine [5]Vedi dopo 1 immagini
Prezzo

Prezzo della proprietà: 107 946 €

Prezzo SU mq: 1611,134 €

Iscrivimi per ricevere notifiche di variazione dei prezzi
Posizione

Sofia, Levski

Statistiche
  • 62visualizzazioni
  • 0salva
L'annuncio è stato pubblicato il 8 luglio 2024
Contatta il venditore
02/XXX... (spettacolo)

BALGARIIa SOTBIS INTERNEShANAL RIALTI
Sofia ul. Moskovska 29A, Sofiia
In vendita 1 camera da letto в Sofia, Levski
107 946 €
67 mqMattone
call202/9632460