In vendita  1 camera da letto regione Burgas , Sveti Vlas , 57 mq | 54953586
In vendita 1 camera da letto
VIP
regione Burgas, Sveti Vlas
95 000
L'IVA è inclusa
57 mqMattone, 2020
Централно грејање: -Гасни: -
Уклони
Опис некретнине:
Предлагаме за продажба хубав двустаен апартамент с панорамна гледка към морето и планината в прекрасния комплекс Ипанема Бийч . Разположен на първа линия в курорта Свети Влас, комплексът впечатлява с красиви гледки, отлична локация и непосредствена близост до плажната ивица. Благодарение на това, имотът е много подходящ както за летен отдих и отдаване под наем, така и за целогодишно живеене.

Апартаментът е светъл и функционален, със следното разпределение входно антре, две стаи, баня с тоалетна, тераса с гледка към басейна, морето и планината. В жилището има подови настилки и качествена дограма, както и врати. Банята е напълно завършена.

Имотът се продава без обзавеждане и оборудване, което е чудесна възможност да го мебелирате според Вашия стил и предпочитания!

На разположение на собствениците и гостите на комплекса има външен плувен басейн с детска секция, красиво озеленени площи, асансьор, ресторант и бар, детска площадка, денонощна охрана и видеонаблюдение, подземен и външен паркинг, контролиран достъп.
Карактеристике:
  • Sollevare
  • Con un parcheggio
  • Complesso recintato
Цена

Цена некретнине: 95 000 €

Цена SU mq: 1666,667 €

Локација

regione Burgas, Sveti Vlas

Статистика
  • 25погледа
  • 0штеди
Оглас је објављен на 27 marzo 2024
Контакт продавац
089XXX... (Прикажи)
BG PROPERTI INVEST
Burgas Slanchev briag
In vendita 1 camera da letto в regione Burgas, Sveti Vlas
95 000 €
57 mqMattone, 2020