Продава  2-стаен област Бургас , гр. Свети Влас , 57 кв.м | 54953586
Продава 2-стаен
VIP
област Бургас, гр. Свети Влас
95 000
Цената е с включено ДДС
57 кв.м3-ти Тухла, 2020 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Предлагаме за продажба хубав двустаен апартамент с панорамна гледка към морето и планината в прекрасния комплекс Ипанема Бийч . Разположен на първа линия в курорта Свети Влас, комплексът впечатлява с красиви гледки, отлична локация и непосредствена близост до плажната ивица. Благодарение на това, имотът е много подходящ както за летен отдих и отдаване под наем, така и за целогодишно живеене.

Апартаментът е светъл и функционален, със следното разпределение входно антре, две стаи, баня с тоалетна, тераса с гледка към басейна, морето и планината. В жилището има подови настилки и качествена дограма, както и врати. Банята е напълно завършена.

Имотът се продава без обзавеждане и оборудване, което е чудесна възможност да го мебелирате според Вашия стил и предпочитания!

На разположение на собствениците и гостите на комплекса има външен плувен басейн с детска секция, красиво озеленени площи, асансьор, ресторант и бар, детска площадка, денонощна охрана и видеонаблюдение, подземен и външен паркинг, контролиран достъп.
Особености:
  • Асансьор
  • С паркинг
  • В затворен комплекс
Цена

Цена на имота: 95 000 €

Цена на кв.м: 1666,667 €

Локация

област Бургас, гр. Свети Влас

Статистика
  • 5разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 27 март 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)
БГ ПРОПЕРТИ ИНВЕСТ
град Бургас Слънчев бряг
Продава 2-стаен в област Бургас, гр. Свети Влас
95 000 €
57 кв.м3-ти Тухла, 2020 г.