Често задавани въпроси
I. Какво е "Моят бележник" и как се работи с него?
"Моят бележник" е услуга в imoti.info, която Ви дава възможност да записвате интересните и по-важните за Вас обяви. За да използвате "Моят бележник" е необходима регистрация!

За да добавите обявата, която Ви е впечатлила в личния си Бележник, е необходимо само да натиснете линка "Добави в бележника". Той се намира във най-долния ред на всяка обява.
При натискането на линка се зарежда Вашия личен Бележник. В него най-горе се добавя интересуващата Ви обява.

Към обявите, записани в "Моят бележник", може да напишете бележки, които да Ви напомнят какво Ви е впечатлило в конкретната обява. Въведете бележката във текстовото поле най-долу в обявата и натиснете линка "Запиши бележката".


Ако сте записали в бележника обява, която вече не е актуална за Вас, може да я изтриете, натискайки бутона "Изтрий от бележника".II. Как да Публикувам Обява в imoti.info?
Кликнете на „+Добави обява” и следвайте инструкциите.III. Какво е "Моите филтри" в imoti.info?
При търсене на имот "Продава" или "Дава под наем" в imoti.info, Вие задавате определен филтър
(Вид на имот, Квадратура, Цена, Етаж, Местоположение ...).

Ако смятате, че в бъдеще ще търсите отново по зададения филтър, може да го запазите. В последствие запазеният филтър ще бъде достъпен от менюто "Моите филтри".

След това ще е необходимо само да натиснете бутона "Изпълни търсенето" срещу съответния филтър.IV. За какво ще получавам "Известия" в imoti.info?
Имате възможност да получавате известия:
- за публикувани нови обяви, отговарящи на филтрите Ви за търсене
- за промяна в цената на конкретна обява
Ако не искате да пропуснете нито една новопубликувана обява, отговаряща на зададения от Вас филтър за търсене, натиснете бутона "On-line известяване". Изберете периода и максималния брой известия, които да получавате. При всяко публикуване на обява, отговаряща на критериите зададени в този филтър, ще получавате известие за това. За Ваше удобство филтърът за търсене ще бъде запазен в "Моите филтри", от където ще може да преустановите това известяване, да продължите неговото действие или да промените филтъра за търсене.
Ако желаете да сте информиран за всяка промяна в цената на интересуваща Ви обява, натиснете бутона във вид на камбанка /"Известие при промяна в цената"/.
Обявата ще бъде запзена във Вашия бележник, от където по всяко време ще може да преустановите получаването на известията.