In vendita  Casa regione Ruse , Nikolovo , 146 mq | 68391201
2 снимки

In vendita Casa в regione Ruse, Nikolovo, 146 mq

65 200
L'IVA è inclusa
146 mq(680 mq)Mattone, 1991
ТЕЦ: -Газ: -
Описание на имота:
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА недвижими имоти офис ЛИДЕР, Ви представя еднофамилна двуетажна къща на груб строеж с АКТ 14, с застроена площ от 146 кв.м. и дворно място с площ от 680 кв.м., разположена с живописното село Николово.Със своето привлекателно разпределение , тази къща представлява идеалното място на уют и комфорт. По проект, сградата е двуетажна, към момента са изградени: Гараж, сутерен и първи жилищен етаж. Сградата е покрита с временен покрив, което позволява на новите собственици да изградят и втория жилищен етаж. Сградата се наслаждава на три изложения, което гарантира оптимално осветление през целия ден. Сградата е ситуирана на 2м1 от уличната регулационна линия и на 3.5 м1 от северната междусъседска регулационна линия. Сградата е проектирана, като еднофамилна двуетажна жилищна сграда с различни нива на гаража, навеса, котелното и механата / налични са малки прозорци/ от останалата жилищна сграда / всички други помещения не са сутеренни, има директен достъп до дворното място и са изключително светли/. Всички конструктивни и архитектурни наредби и планове са спазени. По архитектурно строителната част, разпределението на сградата е както следва:
Сутерен: три големи светли помещения / по проект лятна кухня, трапезария , дневна/ с директен изход към двора, механа, две складови помещения,котелно, санитарен възел.
Първи етаж: Кухня с трапезария и дневна с излаз на голяма веранда, спалня, Б/Т заедно.
На Втори етаж са предвидени: три спални помещения от изток и юг с излаз на големи тераси, Б/Т заедно, дрешник и мокро помещение.
Таванския етаж, може да бъде преустроен , като мансарден жилищен етаж.
Тази двуетажна къща не предлага само комфорт и функционалност, но и възможността да се насладите на живописни гледки и спокойствие, което само селската обстановка може да предложи. С уникалната си локация и добре продуманото разпределение на пространството, тя е идеалният дом за всеки, който търси хармония между градския комфорт и природния уют.

Заповядайте да Ви го покажем! Използвайки услугите на агенция за недвижими имоти ЕРА Лидер Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, като получите персонален консултант, който ще се запознае от близо с Вашите изисквания. Възползвайте се от безплатна консултация в нашия офис, където ще ви спестим време , средства и ще Ви запознаем с всички актуални имоти в гр. Русе, отговарящи на Вашето търсене.
ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА ЗА ОГЛЕД: 0877 688 666
Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.
ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!
Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.
ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ БЕЗПЛАТНО!!!
ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА ЗА ОГЛЕД: 0877 688 666

Особености:
  • In costruzione
  • Con un passaggio
In vendita  Casa regione Ruse , Nikolovo , 146 mq | 68391201 - Immagine [2]
Цена

Цена на имота: 65 200 €

Цена SU mq: 446,575 €

Абонирай ме за известия за промяна в цената
Локация

regione Ruse, Nikolovo

Статистика
  • 24разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 21 agosto 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

ERA LIDER
Ruse ul. Konstantin Irechek 17
In vendita Casa в regione Ruse, Nikolovo
65 200 €
146 mqMattone, 1991
call20877688449