In vendita  Studio Sofia , Liulin 2 , 54 mq | 93970623
In vendita Studio
Sofia, Liulin 2 Ver en el mapa
74 900
L'IVA è inclusa
54 mqMattone, 2022
Calefacción central: SÌGas: NO
Eliminar
Descripción de propiedad:
Агенция Румбин груп представя: Чудесен имот, подходящ за живеене и инвестиция. Просторно ателие от 54 кв.м. в новострояща се сграда със страхотна локация в Люлин 2. Състои се от голямо фоайе, баня с тоалетна, просторна стая и тераса, към жилището има и мазе с размери 3 кв.м.
Прекрасна кооперация на кръстовището с бул. Царица Йоанна и ул. Добринова скала, в близост до Околовръстното шосе на София. Отлично строителство със затворени общи части, възможност за закупуване на надземно паркомясто, но предвид локацията, в района се паркира безпроблемно. В близост са БИЛА, ЛИДЪЛ, БРИКОЛАЖ, кооперативен пазар МЕТРОСТАНЦИЯ Люлин, спирки на градския транспорт, автобус, тролейбус, футболно игрище и спортна площадка до блока.
АКТ 16 се очаква през лятото на 2023г.

Ние от Румбин Груп , с гордост заявяваме, че работим в тясно сътрудничество с водещи банки и опитни кредитни консултанти, за да осигурим на нашите клиенти най-добрите условия за кредитиране и максимално кратък срок за одобрение.

Знаем, че финансирането на недвижими имоти може да бъде сложен процес, затова ние се стремим да го направим лесен и безпроблемен за вас. Съвместно с нашите партньори от банки и кредитни консултанти, ние предоставяме гъвкави финансови решения, които са персонализирани според вашите нужди и възможности.

Нашите кредитни консултанти са опитни професионалисти, които са наясно със съвременните финансови условия и изисквания. Те ще ви помогнат да разберете вашите опции за кредитиране и ще се грижат за бързото одобрение на вашата заявка. Нашата агенция има дългогодишни взаимоотношения с банкови институции, което ни позволява да се представяме в най-добрата светлина пред тях и да предоставяме нашите клиенти с предимства като ниски лихвени проценти, гъвкави схеми за погасяване и бърза обработка на заявленията.

Не само ще ви помогнем да намерите перфектния имот, но също така ще гарантираме, че финансирането му ще бъде решено .
Características:
  • Sollevare
  • Isolamento termico
Precio

Precio de la propiedad: 74 900 €

Precio SU mq: 1387,037 €

Ubicación

Sofia, Liulin 2

Estadísticas
  • 161puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 18 marzo 2024
Contacte al vendedor
089XXX... (espectáculo)
Agente
Ginka Vasileva
0889450040

RUMBIN GRUP
Sofia ul. Georgi S. Rakovski 92
In vendita Studio в Sofia, Liulin 2
74 900 €
54 mqMattone, 2022