Продава  1-стаен град София , Люлин 2 , 54 кв.м | 93970623
Продава 1-стаен
град София, Люлин 2 Δείτε στον χάρτη
74 900
Цената е с включено ДДС
54 кв.м4-ти Тухла, 2022 г.
Κεντρική θέρμανση: ДАΑέριο: НЕ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
Агенция Румбин груп представя: Чудесен имот, подходящ за живеене и инвестиция. Просторно ателие от 54 кв.м. в новострояща се сграда със страхотна локация в Люлин 2. Състои се от голямо фоайе, баня с тоалетна, просторна стая и тераса, към жилището има и мазе с размери 3 кв.м.
Прекрасна кооперация на кръстовището с бул. Царица Йоанна и ул. Добринова скала, в близост до Околовръстното шосе на София. Отлично строителство със затворени общи части, възможност за закупуване на надземно паркомясто, но предвид локацията, в района се паркира безпроблемно. В близост са БИЛА, ЛИДЪЛ, БРИКОЛАЖ, кооперативен пазар МЕТРОСТАНЦИЯ Люлин, спирки на градския транспорт, автобус, тролейбус, футболно игрище и спортна площадка до блока.
АКТ 16 се очаква през лятото на 2023г.

Ние от Румбин Груп , с гордост заявяваме, че работим в тясно сътрудничество с водещи банки и опитни кредитни консултанти, за да осигурим на нашите клиенти най-добрите условия за кредитиране и максимално кратък срок за одобрение.

Знаем, че финансирането на недвижими имоти може да бъде сложен процес, затова ние се стремим да го направим лесен и безпроблемен за вас. Съвместно с нашите партньори от банки и кредитни консултанти, ние предоставяме гъвкави финансови решения, които са персонализирани според вашите нужди и възможности.

Нашите кредитни консултанти са опитни професионалисти, които са наясно със съвременните финансови условия и изисквания. Те ще ви помогнат да разберете вашите опции за кредитиране и ще се грижат за бързото одобрение на вашата заявка. Нашата агенция има дългогодишни взаимоотношения с банкови институции, което ни позволява да се представяме в най-добрата светлина пред тях и да предоставяме нашите клиенти с предимства като ниски лихвени проценти, гъвкави схеми за погасяване и бърза обработка на заявленията.

Не само ще ви помогнем да намерите перфектния имот, но също така ще гарантираме, че финансирането му ще бъде решено .
Χαρακτηριστικά:
  • Асансьор
  • Саниран
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 74 900 €

Τιμή на кв.м: 1387,037 €

Τοποθεσία

град София, Люлин 2

Στατιστική
  • 146προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 18 март 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
089XXX... (προβολή)
Μέσο
Гинка Василева
0889450040

РУМБИН ГРУП
град София ул. Георги С. Раковски 92
Продава 1-стаен в град София, Люлин 2
74 900 €
54 кв.м4-ти Тухла, 2022 г.