Te koop  3 slaapkamers Sofia , Tsentar , 115 m² | 20358786
2 afbeeldingen

Te koop 3 slaapkamers в Sofia, Tsentar, 115 m²

TOP
650 319
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
115 m²3e Steen
Centrale verwarming: JAGas: -
Eigenschap Beschrijving:
ER STROI REMONTI с удоволствие ви представя поредния си шедьовър- апартамент, преобразен с внимание към всеки детайл. Нашите специалисти създадоха истинско произведение на изкуството, където съвремения дизайн среща уюта и комфорта.
Вложихме любов и грижа, за да предложим пространство, което да ви накара да се почувствате у дома още от първия миг. Елегантни решения, стилни акценти и високо качество на материалите това е нашият подпис.
Вашият нов, дизайнерски дом ви очаква на ул. Бузлуджа 2, ет. 3, ап. 7, в самото сърце на града. Разположен в центъра, този апартамент съчетава удобството на градския живот с изискан стил и уют.
Заповядайте да усетите хармонията между модерния дизайн и топлината на истинския дом!
Този изискан апартамент е разположен на площ от 115 кв.м. и предлага перфектно разпределение за вашето удобство. Просторен и светъл, той разполага с три спални, дневна с кухня и трапезария, две санитарни помещения и практично мокро помещени. Всеки детайл е проектиран с мисъл за функционалност и естетика, за да ви осигури максимален комфорт в ежедневието. Допълнително има мазе от 6,20 кв.м. и таванско помещение от 6.60 кв.м. ремонтирано и създадено с мисъл за уединено пространство на вашия тинейджър или ваше собствено творческо ателие или просто малко кътче за уединение.
Жилището е декрирано и обзаведено с изключителен вкус, включващ дизайнерски мебели Каре , които придават уникален характер на всяко помещение.
Оборудване е с висококачествени уреди Bosh и климатици Mitsubishi , гарантиращи комфорт и енергийна ефективност. Дизайнерските осветителни тела добавят финални щрихи на елегантност и стил, създавайки топла и модерна атмосфера във всеки кът на дома.
Апартаментът предлага множесто удобства, които ще задоволят и най-високите изисквания:
- Напълно оборудвана кухня, изработена по индивидуален проект, същетаваща функционалност и стил
- Напълно обзаведен с висококачествени материали и техника
- Пет отделни жилищни помещения, които осигуряват просторно и комфортно пространство за цялото семейство.
- Луксозни бани, проектирани с внимание за удобство
- Дограма Саламандър седем камерна с четирислоен стъклопакет за максимален комфорт срещу градския шум.
- След ремонта в апартамента не е живяно, което ви предоставя възможността да се първите, които ще се наслядат на този прекрасен дом.
Технически характеристики: Изцяло реновиран и обновен имот с подновени електрически и ВиК инсталации, интериорни врати, дограма, ОиВ инсталации, нови радиатори, климатици Mitsubishi във всички помещения, масивен дъбов паркет, интериорни врати по индивидуален проект, вградени гардероби със стъклени врати и осветление, оборудвана кухня и трапезария, напълно обзаведени спални и дневна.
Входна SMART врата с високо ниво на защита и биометрични данни. Окабеляване за интернет и телевизия във всяко жилищно помещение
Вашият нов дом ви очаква!
Functies:
  • Gemeubileerd
  • Toegangscontrole
  • Thermische isolatie
Te koop  3 slaapkamers Sofia , Tsentar , 115 m² | 20358786 - afbeelding [2]
Prijs

Vastgoedprijs: 650 319 €

Prijs op m²: 5654,948 €

Abonneer mij op meldingen over prijswijzigingen
Plaats

Sofia, Tsentar

Statistieken
  • 29keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 20 september 2024
Neem contact op met de verkoper
0876 XXX... (show)

ER STROJ REMONTI EOOD
Sofia NPZ Chadzji Dimitar, ul.Vladajska reka 10
Te koop 3 slaapkamers в Sofia, Tsentar, 115 m²
650 319 €
115 m²3e Steen