Te koop  3 slaapkamers Sofia , Manastirski livadi , 188 m² | 23470684
Te koop 3 slaapkamers
Sofia, Manastirski livadi Zie op de kaart
424 238
BTW is inbegrepen
188 m²4e Steen
Centrale verwarming: NEEGas: JA
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Представяме четиристаен апартамент за продажба, част от сграда висок клас ново строителство в бързо развиващия се столичен квартал 'Манастирски ливади - Изток'.

Местоположението е в отлично уредена градска среда, в близост до спирки на градския транспорт и училища, както и с бърз достъп до главни пътни артерии, а от там и до всички точки на града.

Сградата е с получен Акт 16.

Имотът е ситуиран на 4-ти етаж, предлага 190.66 кв.м обща площ и се състои от антре, просторна всекидневна с кухня, три спални със собствена бани, тоалетна за гости, мокро помещение, склад, две тераси.

Жилището се предлага в степен на завършеност по БДС, като има възможност за използване на готови проекти или изготвяне на индивидуален такъв. Предлагат се четири варианта - 'Класика', 'Ретро', 'Минималистичен', и 'Модерен' стил с широка гама от цветове, материали и визии.

Сградата е проектирана от екип, специализирал в строителството на луксозни сгради в САЩ близо 10 години. Решена е на 7 етажа, с модерна архитектурна визия, а изпълнението и е безупречно, с висок клас материали, вложени в строителството. Проектирани са общо 32 апартамента от типа тристайни и четиристайни, с тераси и складови помещения, както и с прилежащи бани към всяка спалня. На ниво партер в сградата има рецепция, медицински център с дрогерия и заведение, а паркирането е решено с паркоместа на две подземни нива, като броят им е съобразен с броя на имотите в сградата. Има клетки за електроавтомобили, колела и мотоциклети, както и за ценителите на по-големи автомобили.

Широка гама от удобства

За комфорта и сигурността на своите обитатели сградата разполага с лоби, 24-часова рецепция и контрол на достъпа, като собствениците и посетителите на жилищната част на сградата имат достъп само с лицево разпознаване - през централния вход или през подземните гаражи. На територията на сградата има още заведение, фитнес, СПА център, детски център, ...

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: STO 119030
Тел: 0884 657 885, 02 423 19 62
Отговорен брокер:Яна Янчева
Без комисиона от купувача
Functies:
  • Tillen
  • Met garage
  • Toegangscontrole
Prijs

Vastgoedprijs: 424 238 €

Prijs op m²: 2256,585 €

Plaats

Sofia, Manastirski livadi

Statistieken
  • 112keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 21 juni 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Jana Jantsjeva
0884 657 885

LUKSIMMO
Sofia gr. Sofija, ul. Jakubitsa 19, et. 5
Te koop 3 slaapkamers в Sofia, Manastirski livadi
424 238 €
188 m²4e Steen