Te koop  Studio regio Dobritsj , Baltsjik , 21 m² | 39440191
Te koop Studio
regio Dobritsj, Baltsjik Ver en el mapa
35 000
BTW is inbegrepen
21 m²- Steen
Calefacción central: NEEGas: NEE
Eliminar
Descripción de propiedad:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 471 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 84611.

Отговорен брокер: Красен Захариев

Обзаведено и готово за ползване студио в затворен комплекс във вилна зона Белите скали на град Балчик. Комплексът се намира на около 1 км от крайбрежната алея и плажа. Готово за ползване, без нужда от допълнителна инвестиция.

Балчик е малък, очарователен крайморски курортен град, разположен в северния черноморски район. Този имот ще предложи на новите си собственици тишина, спокойствие, уют и близост до морето. Разположен е в тих и спокоен район. В близост се намират Ботаническата градина, Архитектурно парков комплекс Двореца , златистите плажове на Албена са само на 10 минути път с кола. На разстояние от около 15 километра има три голф игрища. Близо е и резервата Тузлата - известен като център за калолечение и балнеология.
Летище Варна е на 45 км.

Достъп само по асфалтиран път, чудесна тиха локация и чист въздух. Добра инвестиция с цел отдаване под наем и лично ползване.

Имотът се намира на партерен етаж с площ 21 кв. м., ведно с 3 кв. м. прилежащи, идеални части от общите части и същите от правото на строеж върху парцела, върху който е построена сградата. Състои се от:
антре
всекидневна с кухня - 16 кв. м.
баня с тоалетна
тераса

Жилището е завършено с:
настилка теракота
прозорци ПВЦ
стени - латекс
отопление на ток
кабелна тв, интернет, СОТ
собствени водомер и електромер, комплексът е свързан с централна канализация

Комплексът разполага с паркинг, барбекю за общо ползване, басейн и заградено игрище. Само на 300 м. от него има магазин за хранителни стоки.

В Балчик има пристанище за средни по големина пасажерски и търговски кораби. Комбинацията от романтични стръмни улички и красотата на морето го правят предпочитано място за лятна ваканция.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
...
Características:
  • internetverbinding
  • Gemeubileerd
Precio

Precio de la propiedad: 35 000 €

Precio op m²: 1666,667 €

Ubicación

regio Dobritsj, Baltsjik

Estadísticas
  • 43puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio fue publicado el 27 april 2024
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Krasen Zachariev
0882 817 471

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Te koop Studio в regio Dobritsj, Baltsjik
35 000 €
21 m²- Steen