Te koop  3 slaapkamers Burgas , Vazrazjdane , 165 m² | 48057516
Te koop 3 slaapkamers
Burgas, Vazrazjdane Zie op de kaart
320 000
BTW is inbegrepen
165 m²5e Steen, 2010
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 497 или 056 828 449 и цитирайте референтния номер на имота: BS 82308.

Отговорен брокер: Павел Раванов

Предлагаме на вашето внимание многостаен апартамент в кв. Възраждане, в близост до Борисовата градинка. Районът е много развит, само на няколко минути от центъра на Бургас. Имотът е част от добре поддържана сграда с асансьор, разположена в близост до медицински център, езикова школа, магазини, супермаркети, търговски център, ресторанти и кафенета и много други ежедневни удобства.

Апартаментът е с голяма площ от 165кв.м., разположен е на 5 етаж:
антре
коридор,
2 спални с обща баня и тоалетна
трета спалня с гардеробна и собствена баня с тоалетна
голям хол
отделна обзаведена кухня с кът за хранене
2 тераси
третата тераса е остъклена с алуминиева дограма, има обособен кът за хранене и великолепна гледка

Имотът е напълно завършен, обзаведен и оборудван, разполага с бойлер за топла вода със соларни панели, монтирани са климатици във всяка спалня. Налични са и 2 бр мази, а 15 кв.м. от етажната площадка са усвоени към апартамента.

Около жилищната сграда има автобусна спирка, супермаркети, магазини, заведения, парк, училище, детска градина, пазар и др.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Functies:
  • Tillen
  • internetverbinding
  • Gemeubileerd
Prijs

Vastgoedprijs: 320 000 €

Prijs op m²: 1939,394 €

Plaats

Burgas, Vazrazjdane

Statistieken
  • 297keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 13 mei 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Pavel Ravanov
0882 817 497

BALGERIAN PROPERTIS BURGAS
Burgas gr. Burgas, ul. Vazrazjdane 10, et. 4
Te koop 3 slaapkamers в Burgas, Vazrazjdane
320 000 €
165 m²5e Steen, 2010