Te koop  Huis regio Boergas , Kosjaritsa , 160 m² | 54296568
Te koop Huis
regio Boergas, Kosjaritsa Zie op de kaart
130 000
BTW is inbegrepen
160 m²- Steen
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 472 или 02 425 68 34 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 79724.

Отговорен брокер: Любка Михова

Прекрасна, двуетажна къща, разположена в комплекс Montemar Villas/Вили Монтемар, само на 2 км от златния пясъчен плаж на Слънчев бряг. Комплексът се намира в жилищния район на село Кошарица и се състои от 19 къщи на едно или две нива с различна площ. Предлага денонощна охрана и видеонаблюдение, паркинг, басейн с детска секция и др. Страхотното му местоположение между планините и морето го прави идеалното място както за целогодишен живот така и за ваканционен дом и почивка. Комбинацията от чист планински въздух и морски бриз правят климата идеален за здравословен и пълноценен начин на живот.

Къщата е на два етажа разпределена между:
1 етаж - хол, трапезария и кухня, баня с тоалетна, веранда
2 етаж - две спални, две бани с тоалетни, две тераси

Имотът е завършен с:
PVC дограма
стени - латекс
подови настилки - ламиниран паркет и теракота
отопление на климатици
кабелна тв и интернет

Продава се напълно обзаведена.

Годишна такса поддръжка на комплекса - 9 евро на кв. м.

Кошарица е село в Югоизточна България. То се намира в община Несебър, област Бургас. Днес селото е изключително очарователно запазило е своята чистота и красота. Разположено е в полите на Стара планина и от него се разкриват чудни гледки на изток се вижда стария Несебър, на юг погледът се спира на Поморие, а при ясно време дори могат да се видят склоновете на Странджа планина. В непосредствена близост до село Кошарица е известният и оживен курортен комплекс Слънчев бряг, който предлага много забавления и богат нощен живот на своите посетители.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел ...
Functies:
  • internetverbinding
  • Gemeubileerd
Prijs

Vastgoedprijs: 130 000 €

Prijs op m²: 812,5 €

Plaats

regio Boergas, Kosjaritsa

Statistieken
  • 64keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 24 juni 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Ljubka Michova
0882 817 472

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Te koop Huis в regio Boergas, Kosjaritsa
130 000 €
160 m²- Steen