Te huur  Studio regio Blagoëvgrad , Bansko , 46 m² | 73616909
Te huur Studio
regio Blagoëvgrad, Bansko Zie op de kaart
350
BTW is inbegrepen
46 m²2e
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 461 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 83208.

Отговорен брокер: Цветанка Парапунова

Напълно обзаведено студио за дългосрочно отдаване в жилищна сграда. Имотът предлага уют, тишина и спокойствие.

Намира се на втори етаж с площ 46.00 м2 (чиста площ 40.00 м2 плюс общи части 6.00 м2) и се състои от:
входно антре с портманто и гардероб.
кухненски кът оборудван с вградена мивка, котлони, фурна, абсорбатор, съдомиялна, пералня и отделно голям хладилник с камера, сушилня, микровълнова, тостер, термокана, маса за хранене с 2 стола, посуда,
зона за почивка - 2 единични легла с ракла, ниска маса, малка библиотека с телевизор 32 , маса за гладене, ютия , прахосмукачка, сешоар.
тераса - маса с 2 стола
баня с тоалетна - WC моноблок, мивка с огледало, душ кабина с душ, бойлер.

Не за позволени домашни любимци и пушачи.

Банско е един от най-големите зимни курорти в страната в съчетание с впечатляваща архитектурна и историческа стойност на града. Намира се на 150 км в южна посока от Международно летище София и на 250 км, в северозападна посока от Международното летище "Македония" в Солун, Гърция. Курортът привлича туристите с 65 км заснежени писти през ски сезона от декември до април. Съоръженията за изкуствен сняг гарантират чудесно ски спускане и при топли условия.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Functies:
  • Gemeubileerd
  • Tillen
  • Airco
Prijs

Vastgoedprijs: 350 €

Prijs op m²: 7,609 €

Plaats

regio Blagoëvgrad, Bansko

Statistieken
  • 62keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 21 maart 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Tsvetanka Parapunova
0882 817 461

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Te huur Studio в regio Blagoëvgrad, Bansko
350 €
46 m²2e