Дава под наем  1-стаен област Благоевград , гр. Банско , 46 кв.м | 73616909
Дава под наем 1-стаен
област Благоевград, гр. Банско Виж на картата
350
Цената е с включено ДДС
46 кв.м2-ри
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 461 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 83208.

Отговорен брокер: Цветанка Парапунова

Напълно обзаведено студио за дългосрочно отдаване в жилищна сграда. Имотът предлага уют, тишина и спокойствие.

Намира се на втори етаж с площ 46.00 м2 (чиста площ 40.00 м2 плюс общи части 6.00 м2) и се състои от:
входно антре с портманто и гардероб.
кухненски кът оборудван с вградена мивка, котлони, фурна, абсорбатор, съдомиялна, пералня и отделно голям хладилник с камера, сушилня, микровълнова, тостер, термокана, маса за хранене с 2 стола, посуда,
зона за почивка - 2 единични легла с ракла, ниска маса, малка библиотека с телевизор 32 , маса за гладене, ютия , прахосмукачка, сешоар.
тераса - маса с 2 стола
баня с тоалетна - WC моноблок, мивка с огледало, душ кабина с душ, бойлер.

Не за позволени домашни любимци и пушачи.

Банско е един от най-големите зимни курорти в страната в съчетание с впечатляваща архитектурна и историческа стойност на града. Намира се на 150 км в южна посока от Международно летище София и на 250 км, в северозападна посока от Международното летище "Македония" в Солун, Гърция. Курортът привлича туристите с 65 км заснежени писти през ски сезона от декември до април. Съоръженията за изкуствен сняг гарантират чудесно ски спускане и при топли условия.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Особености:
  • Обзаведен
  • Асансьор
  • Климатик
Цена

Цена на имота: 350 €

Цена на кв.м: 7,609 €

Локация

област Благоевград, гр. Банско

Статистика
  • 29разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 21 март 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Цветанка Парапунова
0882 817 461

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Дава под наем 1-стаен в област Благоевград, гр. Банско
350 €
46 кв.м2-ри