Te koop  1 slaapkamer Sofia , Svoboda , 75 m² | 79957087
Te koop 1 slaapkamer
VIP
Sofia, Svoboda Zie op de kaart
131 900
BTW is inbegrepen
75 m²7e Steen, 2012
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Предлага се за продажба двустаен, напълно обзаведен апартамент с Акт 16 от 2012 година. Жилището се намира в непосредствена близост до входа на Северен парк, предоставящо удобен достъп до зелени пространства и места за отдих.
Апартаментът е напълно завършен и готов за нанасяне. Вътрешното разпределение включва просторна дневна, функционална кухня, спалня, баня с тоалетна и голяма тераса, от която се открива прекрасна панорама. Интериорът е обзаведен с внимание към детайла, като са използвани висококачествени материали и модерни мебели, осигуряващи комфорт и уют.
Сградата, в която се намира апартаментът, разполага с поддържани общи части, което гарантира приятна и чиста среда за обитаване.
Транспорт: Локацията е отлично свързана с градския транспорт, благодарение на близостта на автобусна спирка и метростанция. Това осигурява бърз достъп до центъра на града и други ключови райони.
Болници: В района има няколко медицински заведения и болници, които са на кратко разстояние с автомобил или обществен транспорт, осигурявайки бърз достъп до здравни услуги при нужда.
Магазини: Наблизо са разположени различни магазини и супермаркети, които предлагат всичко необходимо за ежедневни нужди и пазаруване.
Училища и детски градини: В близост до имота има няколко училища и детски градини, което прави района подходящ за семейства с деца. Те са на удобно разстояние, което улеснява ежедневните ангажименти на родителите.
Този апартамент е отличен избор за всеки, който търси комфортно и модерно жилище в спокоен район с добра инфраструктура и лесен достъп до важни обекти и услуги.
Functies:
  • Tillen
  • Gemeubileerd
  • Toegangscontrole
  • Thermische isolatie
Prijs

Vastgoedprijs: 131 900 €

Prijs op m²: 1758,667 €

Plaats

Sofia, Svoboda

Statistieken
  • 27keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 18 juni 2024
Neem contact op met de verkoper
089XXX... (show)
Tussenpersoon
Ivan Jordanov
0898766147

BOROVO IMOTI EOOD
Sofia bul. Gotse Deltsjev 135, bl. 23, ofis 1
Te koop 1 slaapkamer в Sofia, Svoboda
131 900 €
75 m²7e Steen, 2012