De vânzare  1 dormitor Sofia , Svoboda , 75 mp | 79957087
De vânzare 1 dormitor
VIP
Sofia, Svoboda Zobacz na mapie
131 900
TVA este inclus
75 mpal 7-lea Cărămidă, 2012
Centralne ogrzewanie: -Gaz: -
Usunąć
Opis nieruchomości:
Предлага се за продажба двустаен, напълно обзаведен апартамент с Акт 16 от 2012 година. Жилището се намира в непосредствена близост до входа на Северен парк, предоставящо удобен достъп до зелени пространства и места за отдих.
Апартаментът е напълно завършен и готов за нанасяне. Вътрешното разпределение включва просторна дневна, функционална кухня, спалня, баня с тоалетна и голяма тераса, от която се открива прекрасна панорама. Интериорът е обзаведен с внимание към детайла, като са използвани висококачествени материали и модерни мебели, осигуряващи комфорт и уют.
Сградата, в която се намира апартаментът, разполага с поддържани общи части, което гарантира приятна и чиста среда за обитаване.
Транспорт: Локацията е отлично свързана с градския транспорт, благодарение на близостта на автобусна спирка и метростанция. Това осигурява бърз достъп до центъра на града и други ключови райони.
Болници: В района има няколко медицински заведения и болници, които са на кратко разстояние с автомобил или обществен транспорт, осигурявайки бърз достъп до здравни услуги при нужда.
Магазини: Наблизо са разположени различни магазини и супермаркети, които предлагат всичко необходимо за ежедневни нужди и пазаруване.
Училища и детски градини: В близост до имота има няколко училища и детски градини, което прави района подходящ за семейства с деца. Те са на удобно разстояние, което улеснява ежедневните ангажименти на родителите.
Този апартамент е отличен избор за всеки, който търси комфортно и модерно жилище в спокоен район с добра инфраструктура и лесен достъп до важни обекти и услуги.
Cechy:
  • Lift
  • Mobilat
  • Controlul accesului
  • Izolație termică
Cena

Cena nieruchomości: 131 900 €

Cena pe mp: 1758,667 €

Lokalizacja

Sofia, Svoboda

Statystyka
  • 20wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie ukazało się na 18 iunie 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
089XXX... (pokazywać)
Agent
Ivan Iordanov
0898766147

BOROVO IMOTI EOOD
Sofia bul. Goțe Delciev 135, bl. 23, ofis 1
De vânzare 1 dormitor в Sofia, Svoboda
131 900 €
75 mpal 7-lea Cărămidă, 2012