Te koop  3 slaapkamers Burgas , Rudnik , 117 m² | 90418523
Te koop 3 slaapkamers
Burgas, Rudnik Zie op de kaart
96 022
117 m²7e Steen
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Референтен номер: 4055.

Ниа Пропърти Груп предлага тристаен апартамент в новострояща се сграда в ж.к Меден Рудник в близост до парка.

Разпределение на имота: 3 спални, хол с кухненски бокс, 2 тераси, 2 санитарни помещения и мокро помещение. Имота е на етап акт 14 и ще бъде издаден в състояние "на тапа".

В района има спирки на градски транспорт, заведения ,магазини, детски градини, училище, парк.

„Жилищен комплекс „Меден рудник“ е най-новият и най-големият квартал в Бургас, както и в Източна България. Намира се на около 6 км от града в посока югозапад. Състои се от пет жилищни зони, като зона А е най-предпочитаната, а зона Д най-новата и застроена предимно с нови и модерни тухлени кооперации, в която и още усилено се строи. В комплекса функционират две основни и две средни училища – „Елин Пелин“, „Петко Росен“, Константин Петканов“ и „Найден Геров“, както и Техникумът по корабостроене и няколко целодневни детски градини. Преди няколко години Професионалната техническа гимназия беше реновирана и в момента е Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации. „Меден рудник“ разполага с Медицински център, множество малки супермаркети, както и хипермаркети на големите вериги, Търговски центрове и заведения за хранене, два бог „Жилищен комплекс „Меден рудник“ е най-новият и най-големият квартал в Бургас, както и в Източна България. Намира се на около 6 км от града в посока югозапад. Състои се от пет жилищни зони, като зона А е най-предпочитаната, а зона Д най-новата и застроена предимно с нови и модерни тухлени кооперации, в която и още усилено се строи. В комплекса функционират две основни и две средни училища – „Елин Пелин“, „Петко Росен“, Константин Пе ато озеленени парка. Има изградени дълга велоалея, голям плувен басейн, Спортна зала. Тук е и УМБАЛ „Черноморска“.

Комплекс „Меден рудник“ има много добра инфраструктура с удобни връзки с останалите комплекси на града, посредством автобусни, тролейбусни и маршрутни линии. От много части на комплекса се открива прекрасна гледка към Бургаският залив, Мандренското езеро и езерото „Вая.
Te koop  3 slaapkamers Burgas , Rudnik , 117 m² | 90418523 - afbeelding [2]
Prijs

Vastgoedprijs: 96 022 €

Prijs op m²: 820,701 €

Plaats

Burgas, Rudnik

Statistieken
  • 281keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 24 juni 2024
Neem contact op met de verkoper
089XXX... (show)
Tussenpersoon
Gergana Georgieva
0895161613

NIA PROPARTI GRUP EOOD
Burgas gr.Burgas ul.Aleksandrovska 109 et.1
Te koop 3 slaapkamers в Burgas, Rudnik
96 022 €
117 m²7e Steen