Te koop  2 slaapkamers Varna , Asparuchovo , 77 m² | 96647280
Te koop 2 slaapkamers
Varna, Asparuchovo
92 000
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
77 m²4e Steen, 2025
Central Heating: NEEGas: NEE
Remove
Property Description:
ЗАПАЗИ СЕГА!!! ПЪРВА ВНОСКА - 30% ОТ ЦЕНАТА!!! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ!!!

СМЕНИ АДРЕСА предлага да станете собственик на тристаен апартамент на изгодна в момента цена!

Жилището е разположено на четвърти етаж в новострояща се сграда с асансьор и има чиста площ 68 кв.м (77 кв.м с общи части). Състои се от входно антре, дневна с кухненски ъгъл, две спални, баня със санитарен възел, още една отделна тоалетна и балкон общ и за трите стаи. Статутът е жилищен.

Продава се в състояние по БДС - блиндирана входна врата, стени на турбозолена варогипсова мазилка, под - циментова замазка, ел ключове, контакти и фасонки, изводи за климатици, ВиК - на тапа.общи части и тераси - парапети и подове гранитогрес. Сградата ще бъде завършена с качествени материали, изпълнението е на доказана във времето строителна компания с множество завършени обекти и доволни клиенти. Възможност за закупуване на външно паркомясто или гараж в сградата.

Аспарухово е един от най-хубавите квартали за живеене във Варна заради добрата си и уредена инфраструктура, близостта на квартала до центъра на града, множеството училища, детски градини, супермаркети и други търговски обекти и още много удобства в района на квартала и не на последно място, зеленината и прохладата на боровата гора, Аспарухов парк и златистите пясъци на най-дългата и широка плажна ивица в града.

Прекрасна възможност да закупите функционално разпределено жилище на ниска цена, с висока кредитна оценка и да го превърнете в комфортен и уютен апартамент, както за живеене, така и с цел инвестиция и отдаване под наем!

Илюстрациите са примерни и имат за цел да дадат представа за размера на помещенията и тяхното функционално използване.

Агенция СМЕНИ АДРЕСА предлага и други подобни имоти, с което улеснява избора Ви, предлага допълнителни услуги от оформяне на документи и вадене на разрешителни до построяване и обзавеждане на Вашия нов дом, съдейства за отпускане на кредити при най-добри условия, извършва обстойна юридическа проверка на имотите и изготвя всички необходими документи за сделка.

За повече информация и огледи не се колебайте да се свържете с мен, като цитирате КОД: 009800

СМЕНИ АДРЕСА с НАС, докато другите търсят!
Features:
  • In opbouw
  • Tillen
  • Leasen
Price

Property price: 92 000 €

Price op m²: 1194,805 €

Location

Varna, Asparuchovo

Statistics
  • 142views
  • 1Save to notebook
The ad has been updated on 18 juni 2024
Contact seller
087XXX... (show)
Agent
Martin Argirov
0899707807

SMENI ADRESA EOOD
Varna gr. Varna, bul. Vladislav Varnentsjik 112, et. 3, ofis 12
Te koop 2 slaapkamers в Varna, Asparuchovo
92 000 €
77 m²4e Steen, 2025