Te koop  Huis Varna , k.k. Sv.Sv. Konstantin i Elena , 350 m² | 97318925
Te koop Huis
TOP
Varna, k.k. Sv.Sv. Konstantin i Elena
350 000
BTW is inbegrepen
350 m²(537 m²)3e Steen, 2013
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Holding Group Real Estate предлага на вашето внимание триетажна къща, находяща се в. Св. св Константин и Елена, на метри от Ботаническата градина, на тиха улица с отличен достъп.
Сградата е монолитна, построена с висококачествени материали. Къщата е построена върху парцел без денивелация и достъпа е изцяло по асфалтов път. Има външна изолация, налична инсталация за парно отопление.
Подовите настилки във всички помещения са от естествени материали врачански варовик, масивен паркет от широколистна дървесина. Дограмата е немска, изработена от масив бук, с двоен стъклопакет; Интериорните врати и входната врата са изработени от масив.

Имотът има следното разпределение:
ет.1 :Гараж с ролетна врата и котелно; Входно антре с излаз към двора; Дневна с кухня и санитарен възел; Голяма и светла спалня ;
ет.2 :Коридор, баня с тоалетна с възможност за обособяване на перално помещение; Кухня с голяма просторна и слънчева дневна; Голяма панорамна тераса с гледка море;
Спалня с гардеробна; От коридора се излиза на двора.
ет.3 :Спалня с излаз на тераса; Втора спалня със самостоятелен комбиниран санитарен възел и остъклена тераса с невероятна морска гледка!
Имотът е изключително раздвижен, позволяващ уединение на родителската спалня, както и промяна на предназначението на помещенията по желание на новия собственик.

Св. Св. Константин и Елена е познат като тих и спокоен район, в близост до плажовете и минералните извори на комплекса, както и Ботаническата градина.
Достъпа до централната част на Варна е бърз по един от главните булеварди.
Functies:
  • Met garage
  • Met een parkeerplaats
  • Thermische isolatie
Prijs

Vastgoedprijs: 350 000 €

Prijs op m²: 1000 €

Plaats

Varna, k.k. Sv.Sv. Konstantin i Elena

Statistieken
  • 118keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 9 mei 2024
Neem contact op met de verkoper
0879 XXX... (show)
Tussenpersoon
Ljusi Zjeljazkova
0879439333

ChOLDING GRUP
Varna UL.DEBAR 58
Te koop Huis в Varna, k.k. Sv.Sv. Konstantin i Elena
350 000 €
350 m²3e Steen, 2013