Na sprzedaż  3 sypialnie Sofia , Dragalewci , 228 mkw | 18670172
Na sprzedaż 3 sypialnie
Sofia, Dragalewci
705 888
VAT jest wliczony w cenę
228 mkw13 Cegła, 2023
Központi fűtés: -Gáz: -
Távolítsa el
Az ingatlan leírása:
Агенция за недвижими имоти АВЕНДА предлага апартаменти за продажба в една от емблематичните сгради клас А под Южната дъга на столицата, на границата между кв. Драгалевци и кв. Кръстова вада с Акт 16. Качеството на изпълнение, вложените материали, строителните и архитектурни решения, съчетани с удобното местоположение в полите на Витоша, осигуряват на обитателите на сградата ексклузивно усещане за удобство и лукс.
Предлагаме за продажба четиристаен апартамент, разположен на 13-ти от 15 етажа, с обща застроена площ от 228 кв.м., чиста площ 187 кв.м., изложение североизток. Жилището се състои от антре, коридор, складово помещение, три бани + тоалетни, три спални (16 кв.м., 19 кв.м., 25 кв.м.), дневна с кухненски кът 50 кв.м., два балкона. Височината на таваните е 3м., което осигурява допълнителна светлина и простор. Шумо и топлоизолацията между жилищата и етажите, е от най-висок клас. Дограмата и входните врати на апартаментите са изпълнени с безкомпромисното качество на Schuco, троен стъклопакет 6-4-6 с аргон, гарантиращ пълно шумо и термо изолиране, с UV защита.
От целия апартамент се откриват едни от най-красивите панорамни гледки в столицата, към града, Стара планина и Витоша.
Локацията предоставя непосредствен изход към всички магистрали чрез Южната дъга, както и бърз достъп до централната градска част. В близост има хранителни магазини, банки, училища, детски градини, молове, зали за спорт и релакс. Местоположението предлага освен красиви изгледи във всички посоки и бързо бягство от шума на града сред природата. В сградата има различни по големина апаратаменти, офиси и търговски помещения, които да отговорят на индивидуалните търсения и нужди на всеки клиент. Възможност за закупуване на паркомясто/а на двете подземни нива. Сигурността е обезпечена с контролиран достъп, рецепция, денонощна жива охрана и видонаблюдение. Луксозно изпълнение на общите части, два асаньора от най-висок клас.
Агенцията предлага безплатна консултация и съдействие за усвояване на ипотечен кредит при преференциални условия, чрез услугите на най-големия кредитен консултант в страната. За огледи се свържете с нас на посочения телефон.

Ár

Ingatlan ára: 705 888 €

Ár NA mkw: 3096 €

Elhelyezkedés

Sofia, Dragalewci

Statisztika
  • 29nézetek
  • 0menti
A hirdetés megjelent 13 czerwiec 2024
Kapcsolatfelvétel az eladóval
087XXX... (előadás)
Ügynök
Marija Petkowa
0879998943

AWENDA
Sofia ul. 'Uniwersitetski park' 9, parter
Na sprzedaż 3 sypialnie в Sofia, Dragalewci
705 888 €
228 mkw13 Cegła, 2023