Na sprzedaż  Dom region Łowecz , Goljam izwor , 240 mkw | 35161490
Na sprzedaż Dom
region Łowecz, Goljam izwor Zobacz na mapie
480 000
VAT jest wliczony w cenę
240 mkw(1300 mkw)- Cegła, 2021
Centralne ogrzewanie: NIEGaz: NIE
Usunąć
Opis nieruchomości:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 481 или 062 520 289 и цитирайте референтния номер на имота: VT 80946.

Отговорен брокер: Димитър Павлов

Предлагаме Ви великолепен имот със СПА център, находящ се в уредено село сред прекрасна природа, в близост до исторически и природни забележителности. Къщата е новопостроена, луксозно обзаведена, напълно оборудвана и изпълва с очарователност и комфорт.

Имотът има следното разпределение:
Първи етаж - просторна зала с френски прозорци с хубава гледка, камина и бар с трапезария; коридор; СПА център със сауна, джакузи, парна баня, зона за отдих; спалня; два санитарни възела и котелно помещение. По вътрешни стълби се стига до втория етаж.
Втори етаж - два апартамента, всеки от които с две спални с тераси и санитарни помещения; коридор; 4 единични стаи, всяка с отделно санитарно помещение и тераса.

Имотът разполага с голям паркинг. Естествена скала прави двора на къщата специален и много красив.

Селото може да се характеризира като културно находище и е на малко разстояние от множество центрове с историческа стойност, храмове и природни забележителности, а самият имот се слива чудесно с това място, излъчващо красота и покой.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Cechy:
  • Z garażem
  • Umeblowany
Cena

Cena nieruchomości: 480 000 €

Cena NA mkw: 2000 €

Lokalizacja

region Łowecz, Goljam izwor

Statystyka
  • 58wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie ukazało się na 17 luty 2023
Skontaktuj się ze sprzedawcą
088XXX... (pokazywać)
Agent
Dimitar Pawlow
0882 817 481

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kw. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na sprzedaż Dom в region Łowecz, Goljam izwor
480 000 €
240 mkw- Cegła, 2021