Para alugar  2 quartos Sofia , Centar , 85 m² | 24401107
Para alugar 2 quartos
TOP
Sofia, Centar Zie op de kaart
1200
O IVA está incluído
85 m²
Centrale verwarming: SIMGas: NÃO
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Предлагаме на вашето внимание тристаен апартамент с отлична локация, разположен на ул.''Фритьоф Нансен', срещу градинката на НДК.
Жилището е след основен ремонт и търси първите си наематели. Напълно обзаведено с поръчкови мебели и висококачествени материали .
Влизайки в апартамента, се оказвате в просторна и светла дневна с естествен паркет, която е идеално място за семейни събирания или за почивка след работен ден. Непрекъснатият поток на естествена светлина през големите прозорци прави вътрешното пространство по-отворено и приятно за престой. Имотът разполага с просторна кухня, оборудвана с най-новите модерни електроуреди на SMEG. Тук можете да използвате вашите готварски умения с наслада, благодарение на високото качество на уредите и функционалността на пространството.
Жилището има две уютни спални, където можете да се насладите на спокойствие и комфорт след дългия работен ден. Малка тераса открива панорамен изглед към Витоша и градинката на НДК.
Първата спалня е обзаведена с елегатни мебели.
Втората спалня е с единично легло и позволява гъвкавост и удобство за различни нужди и предпочитания.
Интериорът безспорно е в унисон с ежедневието да модерния работещ човек и удовлетворява желанието за пълен релакс след динамиката на деня.
Сред многото предимства на този дом са изчистеният интериор, модерният дизайн, високото качество на използваните материали, светлите и функционални стаи. Апартаментът предлага уют и достатъчно простор за един комфортен живот.
Локацията е изключително търсена, в центъра на столицата, до разнообразие от културни и исторически забележителности, галерии, учебни заведения, места за отдих и развлечения, ресторанти и кафенета, метростанция и други удобни линии на градският транспорт.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако ...

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: SOF121346
Тел: 0882 817 557, 02 425 69 18
Отговорен брокер:Мария Хлебарова
Functies:
  • Mobiliado
Prijs

Vastgoedprijs: 1200 €

Prijs sobre m²: 14,118 €

Plaats

Sofia, Centar

Statistieken
  • 62keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 22 maio 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Mariia Hlebarova
0882 817 557

LUKSIMMO
Sofia gr. Sofiia, ul. Iakubica 19, et. 5
Para alugar 2 quartos в Sofia, Centar
1200 €
85 m²