Дава под наем  3-стаен град София , Център , 85 кв.м | 24401107
Дава под наем 3-стаен
TOP
град София, Център Виж на картата
1200
Цената е с включено ДДС
85 кв.м3-ти
ТЕЦ: ДАГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Предлагаме на вашето внимание тристаен апартамент с отлична локация, разположен на ул.''Фритьоф Нансен', срещу градинката на НДК.
Жилището е след основен ремонт и търси първите си наематели. Напълно обзаведено с поръчкови мебели и висококачествени материали .
Влизайки в апартамента, се оказвате в просторна и светла дневна с естествен паркет, която е идеално място за семейни събирания или за почивка след работен ден. Непрекъснатият поток на естествена светлина през големите прозорци прави вътрешното пространство по-отворено и приятно за престой. Имотът разполага с просторна кухня, оборудвана с най-новите модерни електроуреди на SMEG. Тук можете да използвате вашите готварски умения с наслада, благодарение на високото качество на уредите и функционалността на пространството.
Жилището има две уютни спални, където можете да се насладите на спокойствие и комфорт след дългия работен ден. Малка тераса открива панорамен изглед към Витоша и градинката на НДК.
Първата спалня е обзаведена с елегатни мебели.
Втората спалня е с единично легло и позволява гъвкавост и удобство за различни нужди и предпочитания.
Интериорът безспорно е в унисон с ежедневието да модерния работещ човек и удовлетворява желанието за пълен релакс след динамиката на деня.
Сред многото предимства на този дом са изчистеният интериор, модерният дизайн, високото качество на използваните материали, светлите и функционални стаи. Апартаментът предлага уют и достатъчно простор за един комфортен живот.
Локацията е изключително търсена, в центъра на столицата, до разнообразие от културни и исторически забележителности, галерии, учебни заведения, места за отдих и развлечения, ресторанти и кафенета, метростанция и други удобни линии на градският транспорт.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако ...

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: SOF121346
Тел: 0882 817 557, 02 425 69 18
Отговорен брокер:Мария Хлебарова
Особености:
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 1200 €

Цена на кв.м: 14,118 €

Локация

град София, Център

Статистика
  • 21разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 22 април 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Мария Хлебарова
0882 817 557

ЛУКСИММО
град София бул. 'Черни връх' 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place)
Дава под наем 3-стаен в град София, Център
1200 €
85 кв.м3-ти