À venda  2 quartos Stara Zagora , Kazanski - iztok , 86 m² | 34169206
7 Bilder

À venda 2 quartos в Stara Zagora, Kazanski - iztok, 86 m²

TOP
124 000
O IVA está incluído
86 m²Tijolo, 2009
Zentralheizung: NÃOGas: -
Objektbeschreibung:
Представяме ви този чудесен тристаен апартамент, разположен на втория етаж в малка кооперация в Казански изток, който предлага луксозно и уютно жилище в нова сграда. Този апартамент е идеален за семейства, които ценят комфорта и съвременния дизайн.

Описание на апартамента:

Разпределение: Апартаментът се намира на втория етаж от общо четири и предлага функционално разпределение на пространството. Влизайки, ще се насладите на просторен коридор, който ви води към всички помещения.

Дневна зона: Всекидневната е просторна и светла, с вграден кухненски бокс. Тук има достатъчно място за дневен отдих и общуване с близки и приятели. Кухненският бокс е оборудван с модерни уреди и стилен дизайн, който го прави идеално място за приготвяне на храна.

Спални: Апартаментът разполага с две просторни спални, които предоставят комфорт и уединение. Те са обзаведени с удобни легла и имат достатъчно място за съхранение на лични вещи.

Баня и тоалетна: В апартамента има модерна баня и отделна тоалетна. Оборудването е с високо качество, а интериорът е стилен и функционален.

Веранда с изнесена кухня: Една от ключовите предимства на този апартамент е прекрасната веранда с изнесена кухня. Тук можете да се насладите на храната на открито или просто да се релаксирате и се насладите на свеж въздух и слънце.

Обзаведен и оборудван: Апартаментът се предлага напълно обзаведен и оборудван. Това включва мебели, електроуреди и всичко необходимо за едно удобно и приятно пребиваване.

Ново строителство: Сградата, в която се намира апартаментът, е ново строителство, което означава, че тя е със съвременна изолация и енергийно ефективни материали.

Удобна локация: Казански изток е желан и удобен квартал, предлагащ бърз достъп до центъра на града, училища, магазини и разнообразни обществени услуги.

Този апартамент представлява отлична инвестиция и възможност за удобен и комфортен начин на живот. Не се колебайте да се свържете с нас, за да уточните повече информация или да уговорите оглед.
ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!
Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.
ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ БЕЗПЛАТНО

Оферта 5400446
Merkmale:
  • Com uma passagem
  • Elevador
  • Mobiliado
À venda  2 quartos Stara Zagora , Kazanski - iztok , 86 m² | 34169206 - imagem [2]
À venda  2 quartos Stara Zagora , Kazanski - iztok , 86 m² | 34169206 - imagem [3]
À venda  2 quartos Stara Zagora , Kazanski - iztok , 86 m² | 34169206 - imagem [4]
À venda  2 quartos Stara Zagora , Kazanski - iztok , 86 m² | 34169206 - imagem [5]Siehe weiter 3 Bilder
Preis

Immobilienpreis: 124 000 €

Preis sobre m²: 1441,86 €

Abonnieren Sie mich für Benachrichtigungen über Preisänderungen
Standort

Stara Zagora, Kazanski - iztok

Statistiken
  • 19Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am veröffentlicht 20 setembro 2024
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)

ERA SITI CENTAR
Stara Zagora ul' Car Ivan Chichman' 85B
À venda 2 quartos в Stara Zagora, Kazanski - iztok, 86 m²
124 000 €
86 m²Tijolo, 2009
call20888455145