De vânzare  1 dormitor regiunea Burgas , Ravda , 67 mp | 85841159
De vânzare 1 dormitor
VIP
regiunea Burgas, Ravda Zie op de kaart
85 799
TVA este inclus
67 mpal 2-lea Cărămidă, 2024
Centrale verwarming: NUGas: NU
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Оферта за ограничен период от време! Предлагаме на Вашето внимание новопостроен двустаен апартамент с обща площ 66,68 кв.м. в сграда Азуро бийч (Azzuro beach), на първа линия до плаж Олимпийски надежди в Равда, община Несебър. Чистата жилищна площ 57 кв.м. се разпределя както следва: входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, тераса с излаз от двете стаи, баня с тоалетна, тераса с изложение североизток. Разположен е на втори етаж, първи над партера. В сградата има асансьор. Имотът има стратегическо местоположение, намира на 110 метра от плажната ивица.
Привлекателно местоположение и високо качество на строителството: Апартаментът се намира в сграда на първа линия до плаж Олимпийски надежди в Равда, което предоставя бърз и лесен достъп до морската ивица. Привлекателно за хора, които ценят плажни развлечения.
Този имот се намира в район с отлична инфраструктура и удобни комуникации, което го прави идеален както за живеене, така и за инвестиция. С външна врата с многоточково заключване и комунални услуги, директно свързани до имота, той предлага висока степен на сигурност и удобство.
Модерният архитектурен стил на сградата съчетава луксозно изпълнение на фасадата и общите части, осигуряващи усещане за елегантност и изтънченост. Висококачествената топлоизолация по фасадите и покрива гарантира енергийна ефективност, докато оборудването с асансьор, парапетите от ковано желязо за стълбите и терасите, окачените тавани с автоматично осветление в общите пространства, както и настилката от естествен камък тип Травертин в партерния етаж и общите части на сградата добавят към цялостната атмосфера на лукс и комфорт.
Живущите могат да се насладят на допълнителната сигурност, осигурена от контролиран достъп и видео наблюдение, инсталирано във фасадата на сградата. Осветлението с LED осветителни тела по фасадата допринася за привлекателния външен вид на сградата през нощта.

Съвременната 5-камерна дограма с двоен стъклопакет тип четири сезона не само подобрява термичната ефективност на имота, но също така намалява шума и помага за поддържането на постоянна вътрешна температура, независимо от метеорологичните условия навън.
Опционалното завършване на апартамента по желание на новите собственици добавя допълнително ниво на персонализиране и удобство. Освен това възможността за закупуване на паркомясто на цена от 9 000 евро предоставя допълнително спокойствие и удобство за бъдещите жители.
Този имот предлага комбинация от модерна архитектура, първокласни материали, енергийна ефективност, сигурност и удобство, което го прави привлекателна опция както за лични цели, така и за инвестиции.
Няма годишна такса поддръжка. Етап на строителство: Акт 15, строежът е изпълнен съобразно инвестиционния проект.
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Functies:
  • conexiune internet
  • Izolație termică
Prijs

Vastgoedprijs: 85 799 €

Prijs pe mp: 1280,582 €

Plaats

regiunea Burgas, Ravda

Statistieken
  • 16keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 26 iunie 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Ivan Vasilev
0889904410

CAPITAL ESTEIT
Burgas Burgas, ul.Vasil Aprilov 18, et.1
De vânzare 1 dormitor в regiunea Burgas, Ravda
85 799 €
67 mpal 2-lea Cărămidă, 2024