De vânzare  2 dormitoare Varna , Vinița , 83 mp | 90062709
De vânzare 2 dormitoare
Varna, Vinița
180 000
83 mpal 2-lea Cărămidă, 2020
Központi fűtés: NUGáz: NU
Távolítsa el
Az ingatlan leírása:
Представяме Ви тристаен апартамент в гр. Варна. Напълно обзаведен и оборудван, този уютен дом се намира на втория етаж в новопостроена сграда и предлага всичко необходимо за комфортен живот.

Апартаментът включва дневна, съчетана с модерна кухня и трапезария, идеални за семейни събирания и приятелски вечери. Основната спалня е светла и уютна, втора спалня, е оборудвана детска стая, баня, отделно тоалет.

Терасата, е достъпна от дневната, предоставя чудесна възможност за отдих на открито и наслада на свежия въздух и частична морска панорама.

Апартмента се продава с подземно паркомясто, включено в цената, приспособен с захранване за електрически автомобил.
Апартаментът се намира в квартал Виница, тих и спокоен район. Виница разполага с магазини, училище, детска градина, пазар и удобни спирки на градския транспорт, осигуряващи лесен достъп до всяка точка на града.
Нова, малка модерна, сграда с акт 16 от 2020 година, контролиран достъп.


Готов за нанасяне: Апартаментът е напълно обзаведен и отремонтиран, което означава, че можете да се нанесете веднага без допълнителни разходи за ремонт и обзавеждане.


Подходящ за инвестиция: Поради отличното си състояние и обзавеждане, апартаментът е изключително подходящ за отдаване под наем, осигурявайки добра възвръщаемост на инвестицията.


Привлекателен район: Квартал Виница е предпочитан за живеене, с множество удобства като магазини, училище, детска градина, пазар и спирки на градски транспорт, което прави ежедневието ви по-лесно и удобно.


Комфорт и уют: Модерното обзавеждане и ремонтираните помещения създават приятна и уютна атмосфера, идеална за семейно жилище.


Спокойствие и сигурност: Кварталът е тих и спокоен, идеален за семейства и хора, търсещи сигурност и комфорт в ежедневието си.


Обади се сега и цитирай този код 623412
Jellemzők:
  • Lift
  • Cu garaj
  • Mobilat
Ár

Ingatlan ára: 180 000 €

Ár pe mp: 2168,675 €

Elhelyezkedés

Varna, Vinița

Statisztika
  • 2nézetek
  • 0menti
A hirdetés megjelent 27 iunie 2024
Kapcsolatfelvétel az eladóval
088 21XXX... (előadás)
Ügynök
Clientsci țentâr ADRES, Cantora Proecti
0882 121 460

ADRES
Varna bul. Mariia Luiza 17
De vânzare 2 dormitoare в Varna, Vinița
180 000 €
83 mpal 2-lea Cărămidă, 2020