För uthyrning  Industribyggnad Kardjali , Promisjlena zona - Iztok , 1406 kvm | 51382386
För uthyrning Industribyggnad
Kardjali, Promisjlena zona - Iztok
5625 BGN
Moms ingår ej
1406 kvm-
Centralvärme: -Gas: -
Avlägsna
Egendomsbeskrivning:
ПОД НАЕМ: Търговска сграда с офиси, разположена в Промишлена зона-Изток, гр.Кърджали. Сградата е развита на четири нива, от които едно мансардно ниво. Отделните нива на сградата се обслужват от стълбище и асансьор. Структурата на етажите е следната:
На първият етаж е разположен магазин за промишлени стоки, със застроена площ 495,74 кв.м., състоящ се от търговска зала, информация, гардероб персонал два броя с предверие и тоалетна, две тоалетни с предверие и тераса.
Вторият етаж се състои от: магазин за промишлени стоки със застроена площ 461,80 кв.м., състоящ се от търговска зала, информация, склад, гардероб персонал два броя с предверие и тоалетна, две тоалетни с предверие и тераса.
Третият етаж /мансарден/ представлява: офис със застроена площ 448,72 кв.м., състоящ се от три стаи за технически сътрудници, шест стаи, предназначени за офис, коридор с чакалня, две тоалетни с предверие и тераса.
Сградата е снабдена с пожароизвестителна система, има прекаран СОТ, разполага и с допълнително аварийно стълбище. Всеки един от етажите, разполага с отделен електромер. Имотът граничи с главна улица и е с удобен достъп, намира се в източна промишлена зона на гр.Кърджали. Подходящ е за шоурум, колцентър, производствена дейност, съхранение на материали и др.

Funktioner:
  • Lyx
  • säkerhet
  • Kabeldragning
  • Värmeisolering
Pris

Fastighetspris: 5625 BGN

Pris på kvm: 4,001 BGN

Plats

Kardjali, Promisjlena zona - Iztok

Statistik
  • 106vyer
  • 0sparar
Annonsen har uppdaterats den 27 maj 2024
Kontakta säljaren
089XXX... (show)

KARA NEDVIJIMI IMOTI
Kardjali ul.Vasil Levski 13
För uthyrning Industribyggnad в Kardjali, Promisjlena zona - Iztok
5625 BGN
1406 kvm-