Satılık  Ev Varna , m-t Dolna Traka , 600 metrekare | 34911274
Satılık Ev
Varna, m-t Dolna Traka Siehe auf der Karte
950 000
KDV dahildir
600 metrekare(1070 metrekare)- Tuğla
Zentralheizung: HAYIRGas: HAYIR
Entfernen
Objektbeschreibung:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 467 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 84080.

Отговорен брокер: Калин Чернев

Изключително просторен и изискан дом със стилен интериор представен в РЗП от 600 кв. м. и аранжиран двор от 1 070 кв. м., разположен на магистрален път срещу курортен комплекс Свети Свети Константин и Елена в елитния район на вилна зона Траката.

Къщата се състои от сутерен, първи, втори и мансарден етаж, луксозно завършени и обзаведени, със селектирани виско-технологични материали и индивидуални дизайнерски решения. Къщата е проектирана и изпълнена да отговаря на изискванията за висок стандарт, да осигурява комфорт, спокойствие и модерен начин на живот. Висококачествените материали, настилки, мебелировка и декор осигуряват топлина и уют за вашето семейство.

Със своите 6 спални, 6 бани и 3 хола къщата е подходяща за големи семейства, както и за техните гости. Допълнително удобство за релакс и комфорт внасят фитнес залата, оборудвана с качествени фитнес уреди и солариум, както и сауна, джакузи, външния басейн, библиотеката и зимната градина. За обитателите на къщата и техните гости са осигурени общо 6 паркоместа в двора. За спокойствието и сигурността им е изградено видеонаблюдение на целия двор, видео-домофонна система, пожароизвестяване на къщата.

Дворът е професионално озеленен и аранжиран. Има автоматична поливна система и капково напояване. В самия двор на къщата расте впечатляващ ливански кедър на 120 години. Има изградени голям басейн за целогодишно ползване, подходящ и за деца, външни баня и тоалетна, барбекю и лятна кухня с пещ. Имотът е ограден с масивни огради, облицовани с декоративен камък. Настилките по алеите са от естествен опушен гранит. Входните врати към двора са от масивно ковано желязо, автоматични и с видео домофон. Осигурено е още видеонаблюдение на целия двор и система за пожароизвестяване към къщата.

Къщата е с 5-сантиметрова външна топлоизолация, HPS и венецианска мазилка, а отвътре е гипсокартон с топлоизолация минерална вата и боядисани стени с дизайнерски бои. Отоплението и охлаждането са решени чрез високотехнологична VRF система. Топла вода се осигурява посредством бойлер със селективни соларни панели, захранващи цялата къща.

Разпределение
Сутерен - състои се от:
Парна сауна KIWA сауна
Джакузи двуместно, с 8 броя дюзи.
Баня и тоалетна
Изба за вина избено помещение с оригинални каменни зидове от 1928 г.
Преддверие към ...
Merkmale:
  • Garajlı
  • internet bağlantısı
  • Giriş kontrolu
  • Mobilyalı
Preis

Immobilienpreis: 950 000 €

Preis Açık metrekare: 1583,333 €

Standort

Varna, m-t Dolna Traka

Statistiken
  • 3Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am veröffentlicht 21 Şubat 2024
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)
Agent
Kalin Çernev
0882 817 467

BALGERIAN PROPERTIS VARNA
Varna gr. Varna, bul. Vladislav Varnençik 110, et. 2, ofis 4
Satılık Ev в Varna, m-t Dolna Traka
950 000 €
600 metrekare- Tuğla