На продаж  Будинок Пловдив , Остромила , 305 кв.м | 14197267
На продаж Будинок
Пловдив, Остромила
369 000
ПДВ не стягується
305 кв.м(460 кв.м)1-й Цегла
Центральне опалення: -газ: -
видалити
Опис нерухомості:
Оферта 48380: ГОТОВА КЪЩА С АКТ 16 !!! Имаме удоволствието да ви предоставим възможността да оставите апартамента в забързания град и да заживеете на спокойно и уютно място в покрайнините му, предлагайки ви новоизградена самостоятелна къща в новоизграден БУТИКОВ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС с лимитиран брой от шест къщи, само на 5км. от Центъра на града в полите на Родопите. Квартала се отличава с ниско застрояване предимно от еднофамилни къщи, уредена инфраструктура - нови широки улици и множество зеленина.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Къщата е Разположена на площ от 305 кв.м. в собствен и самостоятелен двор с площ от 380кв.м. проектирана с модернистична визия и концепция , залагаща на увеличени светли пространства, високи тавани , френски прозорци създаващи усещане за простор и свобода.

I-во ниво: Просторна и функционална дневна с площ от 62кв.м. ще създаде желания комфорт и уют ,оформена на кътове: място за Камина ,кът за мека мебел с TV секция, трапезарна част и отделен кухненски бокс с излаз на веранда с площ от 20кв.м. , входно антре с място за гардеробна, баня с тоалетна и гостна стая , Паркомясто пред входа на Къщата и просторен гараж Гараж с топла връзка към антрето .

II -ро ниво: Просторно антре разпределя към три големи самостоятелни спални с общо перално помещение и достъп до две тераси . Родителската спалня е с площ от 25 кв.м. със собствена баня с тоалетна и допълнителен кабинет към нея с площ от 10кв.м. и достъп до разкошна панорамна тераса . Две детски стай съответно с площ от 22 кв.м. и 16кв.м. ,като и двете стаи имат собствени бани с тоалетни .

Техническа спецификация на довършителните работи: Настилки антре, всекидневна, кухненски бокс, спални, баня, тераси, стълбищна площадка замазка. Стени измазани с вароциментов разтвор, шпакловани и завършени с мазилка. Таван топлоизолация 10 см; Дограма висококачествена 6-камерна PVC - дограма ;Италиански Гранитни Облицовъчни плоскости за фасадите.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Възможно банково кредитиране на преференциални цени за клиенти на КОНДОР - НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
ВИЖТЕ ОЩЕ ИЗГОДНИ ОФЕРТИ НА https://www.kondorimoti.com/ С ЕЖЕДНЕВНА АКТУАЛИЗАЦИЯ!
Ціна

Ціна нерухомості: 369 000 €

Ціна на кв.м: 1209,836 €

Місцезнаходження

Пловдив, Остромила

Статистика
  • 65погляди
  • 0зберігає
Оголошення оновлено 19 червень 2024
Зв'язатися з продавцем
Агент
Кондор Имоти
0897777032

КОНДОР - НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Пловдив ул.Петко Д.Петков 23,ет.4 /до ТЦ Гранд/
На продаж Будинок в Пловдив, Остромила
369 000 €
305 кв.м1-й Цегла