На продаж  1 спальня Варна , Владислав Варненчик 1 , 66 кв.м | 43016469
На продаж 1 спальня
VIP
Варна, Владислав Варненчик 1 Виж на картата
71 400
ПДВ включено
66 кв.м5-й Цегла, 2022
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
ОТ СОБСТВЕНИК!!! ПРЕД АКТ 15!!!ПОДХОДЯЩ ЗА КРЕДИТИРАНЕ!!!
Строителна компания 'НЕКТОН' има удоволствието да Ви представи двустаен апартамент с панорамна тераса от жилищна сграда 'АЗАЛИЯ РЕЗИДЕНС', намираща се в гр. Варна, кв.'Вл. Варненчик', ул. Янко Мустаков .

Жилището е разположено на пети етаж във Вход 'Б'. Характеризира се с чудесната си панорамната гледка към предстоящия за изграждане парк.
Апартамента се състои от входно антре с място за голям вграден гардероб, дневна с кухня с излаз към голяма панорамна, източна тераса 14 м2, спалня също с излаз към терасата, Г-образна баня с WC и мокро санитарно помещение/килер .

Начин на издаване: По БДС / подове на циментова замазка, стени и тавани на гипсова мазилка, водопровод на тапи, канализация - отворен край, електрообзавеждане с ел. ключове и контакти, оборудвано ел. табло и с окабеляване за интернет и за кабелна телевизия, входна врата, прозорци и балконски врати с ПВЦ дограма Рехау.
Фасадата, ще бъде изпълнена с 10см. топлоизолация.
Общите части: луксозно завършени, съгласно проектана документация
Информация за сградата!
АЗАЛИЯ РЕЗИДЕНС е шест етажна жилищна сграда с различни по тип апартаменти с площи вариращи от 55кв.м. до 175кв.м. Сградата отговаря на нуждите на всеки тип домакинство със своето разнообразие от имоти: от едностайни супер функционални жилища до просторни четиристайни апартаменти, а ако личното ви пространство се простира и извън четирите стени, предлагаме и апартаменти със собствен двор.

Обърнахме специално внимание на функционалността, оптимизирането на пространствата в жилищата, както и на избора на качествени материали за строителството.

За комфорта и удобството е осигурено, и достатъчно голямо разнообразие от паркоместа: външни, наземни, подземни, единични, и двойни гаражни клетки.
Сградата е ориентирана на изток, юг и запад! Отстоянието от съседните сгради осигурява светлина и гарантира чувство за простор, а денивелацията на поземления имот предоставя възможност, дори от ниво първи етаж да се наблюдава красива панорама към езерото и града, която на по-високите етажи е повече от впечатляваща!
Проектът се отличава с модерна архитектурна визия, функционални разпределения, просторни и светли стаи с правилни форми, и с изчистени, и красиви фасадни решения.
Локацията е подбрана с желанието да се съчетае бързия достъп до централните артерии на града и необходимостта в забързаното ежедневие на всяко съвременно домакинство от хармоничен начин на живот в уреден жилищен квартал.

Въвеждане в експлоатация: Декември 2024г
Контакти за допълнителна иформация,огледи,
преглед на проектна документация и запитвания:
Офис: Нектон 2 ООД, гр. Варна, бул. Република 23
Телефон: +359 885 99 55 10
E-mail: [email protected]
Особености:
  • У розробці
  • Податковий кредит
Цена

Цена на имота: 71 400 €

Цена на кв.м: 1081,818 €

Локация

Варна, Владислав Варненчик 1

Статистика
  • 3разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 5 червень 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

НЕКТОН
Варна бул. Република 23
На продаж 1 спальня в Варна, Владислав Варненчик 1
71 400 €
66 кв.м5-й Цегла, 2022