Na prodej  Dům oblast Razgrad , Car Kalojan , 78 m2 | 12588407
Na prodej Dům
oblast Razgrad, Car Kalojan
30 000 BGN
DPH se neúčtuje
78 m2(680 m2)- Trimmerové trámy, 1965
Ústřední topení: -Plyn: -
Odstranit
Popis nemovitosti:
Агенция Primo Home с удоволствие представя на вашето внимание уютна къща, разположена в централната част на град Цар Калоян. Този имот е идеално разположен в близост до магазини, аптеки, бензиностанция и автобусна спирка, предлагайки удобство и практичност на бъдещите си собственици.

Къщата разполага с три функционални стаи, които предоставят възможност за творчество, голям коридор, където лесно може да се изгради вътрешна баня и тоалетна, осигурявайки допълнително удобство на бъдещите си собственици. Освен това, имотът разполага с просторен сутерен, идеален за складиране или други творчески идеи.

Имота разполага с достатъчно голям и равен двор, предлагащ изобилие от възможности за озеленяване, изграждане на BBQ и релаксация до бъдещия басейн. Не на последно място, на имота има кладенец за вода и плодородна почва, която е перфектна за отглеждане на растения и зеленчуци.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и за организиране на огледи удобно за вас време.

Primo Home ви осигурява и безплатно съдействие по всякакъв вид кредитиране, за да направим процеса на закупуване на този имот още по-лесен и достъпен за вас.
Cena

Cena nemovitosti: 30 000 BGN

Cena na m2: 384,615 BGN

Umístění

oblast Razgrad, Car Kalojan

Statistika
  • 147pohledy
  • 0šetří
Inzerát byl aktualizován dne 21 květen 2024
Kontaktovat prodejce
089XXX... (ukázat)

PRIMO ChOUM
Ruse ul. D. Atanasov 3
Na prodej Dům в oblast Razgrad, Car Kalojan
30 000 BGN
78 m2- Trimmerové trámy, 1965