Продава  Къща област Разград , гр. Цар Калоян , 78 кв.м | 12588407
Продава Къща
област Разград, гр. Цар Калоян
30 000 лв.
Не се начислява ДДС
78 кв.м(680 кв.м)- Гредоред, 1965 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Агенция Primo Home с удоволствие представя на вашето внимание уютна къща, разположена в централната част на град Цар Калоян. Този имот е идеално разположен в близост до магазини, аптеки, бензиностанция и автобусна спирка, предлагайки удобство и практичност на бъдещите си собственици.

Къщата разполага с три функционални стаи, които предоставят възможност за творчество, голям коридор, където лесно може да се изгради вътрешна баня и тоалетна, осигурявайки допълнително удобство на бъдещите си собственици. Освен това, имотът разполага с просторен сутерен, идеален за складиране или други творчески идеи.

Имота разполага с достатъчно голям и равен двор, предлагащ изобилие от възможности за озеленяване, изграждане на BBQ и релаксация до бъдещия басейн. Не на последно място, на имота има кладенец за вода и плодородна почва, която е перфектна за отглеждане на растения и зеленчуци.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и за организиране на огледи удобно за вас време.

Primo Home ви осигурява и безплатно съдействие по всякакъв вид кредитиране, за да направим процеса на закупуване на този имот още по-лесен и достъпен за вас.
Цена

Цена на имота: 30 000 лв.

Цена на кв.м: 384,615 лв.

Локация

област Разград, гр. Цар Калоян

Статистика
  • 111разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 23 април 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

ПРИМО ХОУМ
град Русе ул. Муткурова 43
Продава Къща в област Разград, гр. Цар Калоян
30 000 лв.
78 кв.м- Гредоред, 1965 г.