For Sale  House region Razgrad , Tsar Kaloyan , 78 sq.m | 12588407
For Sale House
region Razgrad, Tsar Kaloyan
30 000 BGN
No VAT is charged
78 sq.m(680 sq.m)- Trimmer joists, 1965
Central Heating: -Gas: -
Remove
Property Description:
Агенция Primo Home с удоволствие представя на вашето внимание уютна къща, разположена в централната част на град Цар Калоян. Този имот е идеално разположен в близост до магазини, аптеки, бензиностанция и автобусна спирка, предлагайки удобство и практичност на бъдещите си собственици.

Къщата разполага с три функционални стаи, които предоставят възможност за творчество, голям коридор, където лесно може да се изгради вътрешна баня и тоалетна, осигурявайки допълнително удобство на бъдещите си собственици. Освен това, имотът разполага с просторен сутерен, идеален за складиране или други творчески идеи.

Имота разполага с достатъчно голям и равен двор, предлагащ изобилие от възможности за озеленяване, изграждане на BBQ и релаксация до бъдещия басейн. Не на последно място, на имота има кладенец за вода и плодородна почва, която е перфектна за отглеждане на растения и зеленчуци.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и за организиране на огледи удобно за вас време.

Primo Home ви осигурява и безплатно съдействие по всякакъв вид кредитиране, за да направим процеса на закупуване на този имот още по-лесен и достъпен за вас.
Price

Property price: 30 000 BGN

Price on sq.m: 384,615 BGN

Location

region Razgrad, Tsar Kaloyan

Statistics
  • 144views
  • 0saves
The ad has been updated on 21 May 2024
Contact seller
089XXX... (show)

PRIMO HOUM
Ruse ul. D. Atanasov 3
For Sale House в region Razgrad, Tsar Kaloyan
30 000 BGN
78 sq.m- Trimmer joists, 1965