Προς πώληση  3+ υπνοδωμάτιο Βαρνα , μ-τ Αλεν μακ , 500 τ.μ | 55023454
Προς πώληση 3+ υπνοδωμάτιο
Βαρνα, μ-τ Αλεν μακ
449 000
Δεν χρεώνεται ΦΠΑ
500 τ.μ2ο Τούβλο, 2008
Κεντρική θέρμανση: -Αέριο: -
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
Предлагам за продажба разкошен, многостаен апартамент с изумителна панорама, който обещава уникално и комфортно преживяване. Стилът на обзавеждане е съчетание от елегантност, съвременност и функционалност.

Влизайки в апартамента, първо ви впечатлява голямата дневна, която се отваря към просторната кухня. Използваните материали са от най-високо качество, а мебелите са изискани и комфортни. Голямото стъклено пространство в дневната позволява светлината да прониква във всяка част от помещението, като същевременно предоставя изключителен изглед.

Апартаментът разполага с общо пет просторни спални, всяка от които е оформена с мисъл за лукс и уют. Всеки от тези интериори е съчетание от модерни дизайнерски решения и функционални детайли. Четирите бани са изключително стилни и са обзаведени с висок клас санитарно обзавеждане.

Терасите предлагат пространство за релакс и забавления на открито. Тук можете да се насладите на зашеметяващи залези и морски и горски пейзажи, докато се отпускате с приятели или семейството.

Има и двоен гараж, който осигурява удобно паркиране за вашите автомобили и допълнително пространство за съхранение. Апартаментът се продава напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за живеене или отдих на най-високо ниво.

Този изключителен имот комбинира уют, стил и функционалност.

За повече информация и организиране на оглед, моля да се свържете с нас.
Χαρακτηριστικά:
  • Με γκαράζ
  • Με χώρο στάθμευσης
  • Επιπλωμένο
  • Έλεγχος πρόσβασης
  • Περιφραγμένο συγκρότημα
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 449 000 €

Τιμή επί τ.μ: 898 €

Τοποθεσία

Βαρνα, μ-τ Αλεν μακ

Στατιστική
  • 20προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 17 Ιουνίου 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)

ΕΣ ΠΡΟΠΑΡΤΗΣ
Βαρνα Υλ. Πεταρ Ραιτσεβ 14
Προς πώληση 3+ υπνοδωμάτιο в Βαρνα, μ-τ Αλεν μακ
449 000 €
500 τ.μ2ο Τούβλο, 2008