Satılık  3+ yatak odası Varna , m-t Alen mak , 500 metrekare | 55023454
Satılık 3+ yatak odası
Varna, m-t Alen mak
449 000
KDV alınmaz
500 metrekare2. Tuğla, 2008
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Предлагам за продажба разкошен, многостаен апартамент с изумителна панорама, който обещава уникално и комфортно преживяване. Стилът на обзавеждане е съчетание от елегантност, съвременност и функционалност.

Влизайки в апартамента, първо ви впечатлява голямата дневна, която се отваря към просторната кухня. Използваните материали са от най-високо качество, а мебелите са изискани и комфортни. Голямото стъклено пространство в дневната позволява светлината да прониква във всяка част от помещението, като същевременно предоставя изключителен изглед.

Апартаментът разполага с общо пет просторни спални, всяка от които е оформена с мисъл за лукс и уют. Всеки от тези интериори е съчетание от модерни дизайнерски решения и функционални детайли. Четирите бани са изключително стилни и са обзаведени с висок клас санитарно обзавеждане.

Терасите предлагат пространство за релакс и забавления на открито. Тук можете да се насладите на зашеметяващи залези и морски и горски пейзажи, докато се отпускате с приятели или семейството.

Има и двоен гараж, който осигурява удобно паркиране за вашите автомобили и допълнително пространство за съхранение. Апартаментът се продава напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за живеене или отдих на най-високо ниво.

Този изключителен имот комбинира уют, стил и функционалност.

За повече информация и организиране на оглед, моля да се свържете с нас.
Особености:
  • Garajlı
  • Otoparklı
  • Mobilyalı
  • Giriş kontrolu
  • Kapılı kompleks
Цена

Цена на имота: 449 000 €

Цена Açık metrekare: 898 €

Локация

Varna, m-t Alen mak

Статистика
  • 26разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 17 Haziran 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

ES PROPARTIS
Varna Ul. Petar Rayçev 14
Satılık 3+ yatak odası в Varna, m-t Alen mak
449 000 €
500 metrekare2. Tuğla, 2008