For Sale  House region Burgas , Gyulyovtsa , 120 sq.m | 38192512
For Sale House
VIP
region Burgas, Gyulyovtsa Haritada görün
159 900
No VAT is charged
120 sq.m(551 sq.m)Ground Floor Brick, 1975
Merkezi ısıtma: NOGaz: NO
Kaldırmak
Mülk Açıklaması:
🏠 Къща с Двор близо до Слънчев Бряг в Село Гюльовца с Дизайнерско Обзавеждане и Качествен Ремонт

➡️ Предлагаме за продажба тази изключителна къща в село Гюльовца, община Несебър. Имота се предлага в завършен вид с дизайнерски мебели и оборудване в отлично състояние. Селото се намира само на 16 км. от курорта Слънчев Бряг, сгушено сред красива природа в полите на Източна Стара Планина.

✅Стилно обзавеждане;
✅На 20 мин. от плаж;
✅Екологично чист район.

➡️ Къщата е с обща площ от 120 кв.м, построена е през 1975 година, като е напълно реновирана в периода 2023-2024 г. с материали от най-висок клас. Качествени мазилки и изолация и настилки, висок клас дограма, напълно обновен покрив, професионално озеленен двор. За сигурността на имота е изградено видео наблюдение и е монтиран СОТ.

✅Вода;
✅Електричество;
✅Канализация;
✅Сонда за вода;
✅Видеонаблюдение;
✅СОТ;
✅Интернет.

➡️ Разпределена е между входно антре, просторна кухня с трапезария. Като отбелязваме, че кухнята е оборудвана с уреди от реномирани производители. От тук има излаз към отлично озеленен двор с автоматизирано напояване със собствен водоизточник. Следват голяма и светла всекидневна с възможност да бъде преградена и отделена още една спалня, две хубави спални и баня с тоалетна в която е монтирана и нова комбинирана пералня със сушилня. Отоплението се осъществява посредством печка на дърва, японски хипер-инверторен климатик и електрически радиатори. Къщата разполага още с маза с площ от 30 кв.м. Парцела в който е построен имота е с площ от 551кв.м.

✅Входно антре;
✅Кухня с трапезария;
✅Всекидневна;
✅2 Спални;
✅Маза;
✅Двор.

➡️ Имота се намира близо до центъра на селото с асфалтов път и добра инфраструктура. Отлично решение, както за лятна вила, така и за вашият нов крайградски дом. Селото разполага с магазини, ресторант, кафене, парк, медицински кабинет, библиотека, училище, детска градина, редовен обществен транспорт и др. Разстоянието до Слънчев Бряг е само 16 км., Несебър е на 21 км. а областният център Бургас на 36 км.

Можем да организираме оглед на този изключителен имот с предварителна заявка. На ваше разположение сме за допълнителни въпроси и уточнения!
Özellikler:
  • Internet connection
  • Furnished
  • Security cameras
Fiyat

Emlak fiyatı: 159 900 €

Fiyat on sq.m: 1332,5 €

Konum

region Burgas, Gyulyovtsa

İstatistik
  • 11Görüntüleme
  • 0kaydeder
Reklam şu tarihte yayınlandı: 6 June 2024
Satıcıyla iletişime geç
089XXX... (göstermek)

HOUM OPShAN EOOD.
Burgas Nesebar, ul.Struma
For Sale House в region Burgas, Gyulyovtsa
159 900 €
120 sq.mGround Floor Brick, 1975