For Sale  House region Pazardzhik , Velingrad , 365 sq.m | 52162436
For Sale House
VIP
region Pazardzhik, Velingrad
390 000
VAT is included
365 sq.m(480 sq.m)Ground Floor Brick, 2015
Calefacción central: -Gas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
ARCO REAL ESTATE Ексклузивно представя на вашето внимание, прекрасна къща с пет спални намираща се в СПА столицата на Балканите град Велинград . Къщата е в комбинация от модерен дизайн и функционалност. Имота се намира в един от най-слънчевите южни райони на града. Къщата е с площ от 208кв.м. всеки един етаж е с квадратура от 104кв.м. В парцела са разположени още две отделни постройки, които са със застроена обща площ от 157кв.м. Разпределение: Първо ниво - гараж за два автомобила с автоматична врата, склад, помещение за приготвяне на зимнина, изба, както и самостоятелен санитарен възел. От второто ниво на имота започва жилищната част на къщата, разгърната на два етажа и подпокривно пространство, което се използва за библиотека.Първият етаж - светъл хол с камина, кухня с трапезария, две спални, баня с тоалетна, както и мокро помещение. Втори етаж - три спални, всяка от които е с баня с тоалетна, всички стаи са проектирани с внимание към детайлите и предлагат комфорт и удобство. От спалните се излиза на просторна южна тераса с прекрасна панорамна гледка към планината.

Дворът е с площ от 460кв.м ландшафтно оформен с различни видове дръвчета, цветя, петнадесет вида засадени билки, грил зона, лятна просторна кухня със собстевен санитарен възел . Къщата е оборудвана с модерни удобства и технологии. Отоплението е решено по три различни начина, термопомпа, котел Bosh пелети, камина с дърва.

Този уникален дом предлага идеалната комбинация от комфорт и функционалност, прави го идеален избор за постоянно живеене, имота притежава всички необходими удобства, също така може да се използва и за инвестиция, като малък семеен хотел, както и къща за гости. Не пропускайте да се възползвате от възможността да притежавате имот, който се намира в един от най-красивите природни градове в България . Свържете се с нас още днес, за да разберете повече за тази изключителна оферта! Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и оценки за ипотечно кредитиране.

За повече информация и огледи се свържете с мен Мира Петрова телефон за контакт:0878239928
Características:
  • Furnished
Precio

Precio de la propiedad: 390 000 €

Precio on sq.m: 1068,493 €

Ubicación

region Pazardzhik, Velingrad

Estadísticas
  • 4puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio fue publicado el 18 June 2024
Contacte al vendedor
087XXX... (espectáculo)
Agente
Mira Petrova
0878 23 99 28

ARKO RIAL ESTEYT
Sofia ul. 'Kosta Lulchev' 58A
For Sale House в region Pazardzhik, Velingrad
390 000 €
365 sq.mGround Floor Brick, 2015